nike21 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ale mnie to nasze kochane miasto dzisiaj wqrwiło!! nigdzie nie idzie się ruszyć, wszędzie korki... ale jestem wściekły :kwasny: przed chwila wrocilem... korek jest od glownej do ronda rataje... jak wyjezdzalem to korek byl na katowickiej od ronda rataje do rusa :shocked:
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ale mnie to nasze kochane miasto dzisiaj wqrwiło!! nigdzie nie idzie się ruszyć, wszędzie korki... ale jestem wściekły :kwasny: przed chwila wrocilem... korek jest od glownej do ronda rataje... jak wyjezdzalem to korek byl na katowickiej od ronda rataje do rusa :shocked: to co się dzieje to jest masakra, i oznacza to tylko tyle, że trzeba przeprosić Prawo jazdy kategorii "A" i kupić sobie znowu motor :przebiegly:
nike21 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 daj mi kase to zaraz sprzeta kupuje ide zapalic i spadam na chate bede pozniej na chwilke... bo pozniej juz tylko na mala chwilke
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a nic ciekawego pokłociłem sie własnie z żoną
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a nic ciekawego pokłociłem sie własnie z żoną a to nie dobrze ja juz rozpoczałem week i popijam sobie łyche :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a bo pyskuje co chwila :gwizdanie: i mnie denerwuje
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a bo pyskuje co chwila :gwizdanie: i mnie denerwuje a jak pyskuje to ja ustaw musi znac miejsce w szeregu :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 co jutro porabiacie może jakiś spacerek pod miastem
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a bo pyskuje co chwila :gwizdanie: i mnie denerwuje a jak pyskuje to ja ustaw musi znac miejsce w szeregu :gwizdanie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 co jutro porabiacie może jakiś spacerek pod miastem czemu nie ja jestem za pogadam z Pati jak wroci mozemy cos wykombinowac
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 to daj znać jak będziecie mieli czas i ochotę
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 co jutro porabiacie może jakiś spacerek pod miastem My to umówieni jezdemy
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a bo pyskuje co chwila :gwizdanie: i mnie denerwuje a jak pyskuje to ja ustaw musi znac miejsce w szeregu :gwizdanie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Macius ty sie niesmiej bo Ciebie tez to czeka
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 co jutro porabiacie może jakiś spacerek pod miastem My to umówieni jezdemy nad morze
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 co jutro porabiacie może jakiś spacerek pod miastem My to umówieni jezdemy nad morze czemu nie sami faceci jedynm autem Fajowo
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a bo pyskuje co chwila :gwizdanie: i mnie denerwuje a jak pyskuje to ja ustaw musi znac miejsce w szeregu :gwizdanie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Macius ty sie niesmiej bo Ciebie tez to czeka justynka to akurat w kuchni siedzi i jakiś placek pichci :naughty: bo to od samego początku trzeba pokazać gdzie kogo miejsce a nie po 7 latach :tongue4: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 18:01_________________________________________________ co jutro porabiacie może jakiś spacerek pod miastem My to umówieni jezdemy nad morze nad morze to dopiero w piątek
Pawel_Poznan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Madasowi niespodzianke bysmy zrobili :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 18:02_________________________________________________moja kobieta wie gdzie jej miejsce to brachol ustawia zonke bo to przeciez młody zonkos
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 w sumie można by tak zrobić i pojechać jednym autem w kilku chłopa jutro ja jestem za [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 18:04_________________________________________________ moja kobieta wie gdzie jej miejsce to brachol ustawia zonke bo to przeciez młody zonkos moja też wie, ale w takich sytuacjach jak dziś musze jej przypominać [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 18:05_________________________________________________Pawciu a Ty nie masz przypadkiem jutro urodzin
Rekomendowane odpowiedzi