Musashi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? jasne że tak grałem kilka lat w siate 337cm zasięgu było tak daleko pilka rzucales?
kamosor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? jasne że tak grałem kilka lat w siate 337cm zasięgu było Mam nadzieje że wyszedłeś trochę z wprawy ,bo my super zawodowcami nie jesteśmy
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? jasne że tak grałem kilka lat w siate 337cm zasięgu było tak daleko pilka rzucales? tak wysoko kicałem teraz to 310cm z trudem ale i 25kg wiecej na budziku [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 23:36_________________________________________________ Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? jasne że tak grałem kilka lat w siate 337cm zasięgu było Mam nadzieje że wyszedłeś trochę z wprawy ,bo my super zawodowcami nie jesteśmy to gdzie i na którą dokładnie no i czy możemy większą ekipą przyjechać np Nikusia bym zabrał może musashi zechce pojechać może ktoś jeszcze
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW !!!!!!! CZY JEST DYSCYPLINA W KTÓREJ KOLEGA KUREDU NIE JEST DOBRY ?????
kamosor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ni Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? a moze by kolejnego spota u was zrobic Nie ma problemu tylko musicie mi dać znać wcześniej bym zdążył trawkę pod partking przyciąć
Patrykbor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dobra panowie i panienki spadam do koja jutro wielki weekend przede mną całe 4 dni wolnego
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW !!!!!!! CZY JEST DYSCYPLINA W KTÓREJ KOLEGA KUREDU NIE JEST DOBRY ????? oj mnóstwo np latanie precyzyjne szybowcem :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW !!!!!!! CZY JEST DYSCYPLINA W KTÓREJ KOLEGA KUREDU NIE JEST DOBRY ????? nie ma [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 23:39_________________________________________________ Dobra panowie i panienki spadam do koja jutro wielki weekend przede mną całe 4 dni wolnego miłego wypoczynku
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW !!!!!!! CZY JEST DYSCYPLINA W KTÓREJ KOLEGA KUREDU NIE JEST DOBRY ????? ja gram we wszytsko w miarę na przyzwoitym poziomie, może nie wysoka półka ale pograć się ze mna da
Patrykbor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Pewnie rano się pożegnam jeszcze raz i się odezwę w niedziele Ale jakoś wytrzymam
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ni Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? a moze by kolejnego spota u was zrobic Nie ma problemu tylko musicie mi dać znać wcześniej bym zdążył trawkę pod partking przyciąć ja też się piszę jak coś
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Adasiu ale wyjazd jest jutro a Ciebie nie ma
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Adasiu ale wyjazd jest jutro a Ciebie nie ma aha myślałem że w sobotę
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW !!!!!!! CZY JEST DYSCYPLINA W KTÓREJ KOLEGA KUREDU NIE JEST DOBRY ????? ja gram we wszytsko w miarę na przyzwoitym poziomie, może nie wysoka półka ale pograć się ze mna da a gra na nerwach jak Tobie wychodzi??? bo mnie podobno super!!!!! :polew:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Uwaga Nikuś wrócił ok ciiiii :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? jasne że tak grałem kilka lat w siate 337cm zasięgu było tak daleko pilka rzucales? tak wysoko kicałem teraz to 310cm z trudem ale i 25kg wiecej na budziku [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 23:36_________________________________________________ Jak by jutro nie padało a ktoś miałby chęć pograć w siate to zapraszamy Czapury Poznańska 57. Czy są chętni ? jasne że tak grałem kilka lat w siate 337cm zasięgu było Mam nadzieje że wyszedłeś trochę z wprawy ,bo my super zawodowcami nie jesteśmy to gdzie i na którą dokładnie no i czy możemy większą ekipą przyjechać np Nikusia bym zabrał może musashi zechce pojechać może ktoś jeszcze No ja myślę że dwie pary to byłoby trochę mało, co do godziny to my jesteśmy cały dzień po południu tzn. po 14.00 ,to muszą ustalić osoby które chciałyby przyjechać . Gdzie -to adres podałem.
nike21 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 to jutro wyjazd czy spacer po lesie?
Musashi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW !!!!!!! CZY JEST DYSCYPLINA W KTÓREJ KOLEGA KUREDU NIE JEST DOBRY ????? mhm, skomnosc
Rekomendowane odpowiedzi