Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ive z oplowcami się kumasz? zamieniasz TDI na DTkurnaI? przecież to nie jedzie :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ive z oplowcami się kumasz? zamieniasz TDI na DTkurnaI? przecież to nie jedzie :)

nie no kolega jest w kaliskim teamie SR i ja tam też jestem więc się poznaliśmy , Vectra GT to napewno nie dizel :cool1:
Opublikowano

bardzo sympatyczny i wporzo kumpel :good:

nadal lata VA ? pozdrów go przy okazji :)

tylko nie pamietam czy miał C20NE czy C20XE ..

Opublikowano

Z testów wynika, że Ople lubią proste, na zakrętach tak jak amerykany nadal jadą prosto, nie ma to jak Audi :) na prostej spacer na zakręcie galop :) ładnie mi to wyszło co?

Opublikowano

Vario, z oplowskim 20XE w VA 4x4 albo 20LET z 4x4 chyba miałbyś problemy ... chyba nawet w Kadziolocie GSi też .. XE można zrobić na 170PS

a LETa ponad 200PS .. no i ta masa ...

Opublikowano

Czytaj wyżej :) na prostej może tak ale na zakręcie ???? Jeździłem wszystkimi modelami Opla do 2006 r. i kaszana :) Jeżeli Opel ma jechać dobrze w zakręcie to trzeba zainwestować w profi zawias a przeważnie ludzie pakują kasę w koniki i wtedy jest przerost formy nad treścią. Ja w Corsie B miałem tylko 60 kucyków ale dobry zawias i hamulce i porabiałem nie jedno dużo "potencjalnie" lepsze auta i teraz jest to samo z B7

Opublikowano

Czytaj wyżej :) na prostej może tak ale na zakręcie ???? Jeździłem wszystkimi modelami Opla do 2006 r. i kaszana :) Jeżeli Opel ma jechać dobrze w zakręcie to trzeba zainwestować w profi zawias a przeważnie ludzie pakują kasę w koniki i wtedy jest przerost formy nad treścią. Ja w Corsie B miałem tylko 60 kucyków ale dobry zawias i hamulce i porabiałem nie jedno dużo "potencjalnie" lepsze auta i teraz jest to samo z B7

btw.

ta zabawa w autka to taka never ending story ... mi teraz się ślizgnie sprzęgło .. na 1,2 i czasem 3

zrobię spieka to pewnie trzebaby przeguby robić, itd ... :)

Opublikowano

Hmmm, racja, Adas ma prawie 250 KM FWD 60 tkm i przegub mu wali tj. za dużo mocy na ten papęd, czasam łatwo przesadzić, mechanika niestety ma swoją ograniczoną wytrzymałość co do nadmiaru mocy ew. przebiegu w KM

Opublikowano

Hmmm, racja, Adas ma prawie 250 KM FWD 60 tkm i przegub mu wali tj. za dużo mocy na ten papęd, czasam łatwo przesadzić, mechanika niestety ma swoją ograniczoną wytrzymałość co do nadmiaru mocy ew. przebiegu w KM

zhamowałem auto przy przebiegu 210kkm .. 205PS i 460Nm ... zatem biorąc jakąś poprawkę na błąd to OOOO robi gut machinen ;)

PS.

Se siedze i popijam braci Chivas z 12-toletnim stażem

Opublikowano

Generalnie jak dbasz tak masz - ja miałem przy 120 TKM 138,5 zamiast 140 KM ale 360 Nm zamiast 320 Nm :) do dzisiaj pomimo chipsa na silnik nie narzekam a mam już 156 TKM[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 23:42_________________________________________________Ja żywe popijam z okocimiem jednym, smaka mam na Jim Bima ew. Jacka ale trzeba kasę szanować - kryzys jest

Opublikowano

Ja żywe popijam z okocimiem jednym, smaka mam na Jim Bima ew. Jacka ale trzeba kasę szanować - kryzys jest

ja dostałem jakiś czas temu ... więc się rozkoszuję ;)

Opublikowano

doberek, jest tu kto?

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 00:26_________________________________________________UPS... chyba nikogo nie ma, więc spadam. :hi:

Opublikowano

doberek, jest tu kto?

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 00:26_________________________________________________UPS... chyba nikogo nie ma, więc spadam. :hi:

co nie ma :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siema z rana ........ :hi:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 08:47_________________________________________________niezla burza tu z ranca byla, nawet w wolny dzien przyroda nie da pospac :naughty:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 08:50_________________________________________________w tygodniu budzik w niedziele burza :wallbash:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

wstawac spiochy :piroman::evil2:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________czesc Tomek[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 08:54_________________________________________________a w Poznaniu pewnie slonko swieci?

Opublikowano

wstawac spiochy :piroman::evil2:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________czesc Tomek

:hi: hejka
Opublikowano

ide zrobic sobie kawulca i spale cmika, zaraz bede :good:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 08:57_________________________________________________juz jestem, mam juz pychotke :kawa: :drool:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 09:05_________________________________________________Madas i Kuredu pewnie jeszcze odsypiaja wczorajszy wypad :kox:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 09:06_________________________________________________hmm ,nikogo tu juz nie ma :confused4:. nawet Prezes dzis nie zerka :cool1:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 09:13_________________________________________________wpadne pozniej.

Opublikowano

ja wcinam jajecznicę pyyyszszkaaa :naughty: