Adas Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 na spocie jesteś teraz ma się rozumieć? pewnie ze bede [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 09:16_________________________________________________tylko nie wiem gdzie ten Mc
Piechol Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 f1y: Nie zdzierżę. Wczoraj były u mnie zajęcia i studenci z obiegówkami przelatywali mi przez pokój. Często ginęły długopisy, no ale to rozumiem. f1y: Ale to już przesada. Zaje*ali mi solniczkę. _________________________________________________ <Nozdormu> Macie jakieś ciekawe pomysłu na temat pracy inżynierskiej ? Moje wymagania to Java. <elmo-pl>Java a wpływ muszki owocówki na śmiertelność ludzi w Afryce <ZeLoS>JAVA, a rozwój uzbekistańskiej kultury Mongołów w XI w <Cybek>Java a wpływ zorzy polarnej na rozrodczość pingwinów [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 09:17_________________________________________________ tylko nie wiem gdzie ten Mc no jak jest M1, to wcześniej jest Ikea, a jeszcze wcześniej Kerfur i przy nim jest Mc
Adas Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 to jest ul. Szwedzka ? Szwedzka 6 ? [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 09:28_________________________________________________znalazlem, McDonald's Polska. Sp. z o.o. Restauracja 61-285 Poznań, Szwedzka 4 (Ikea) :naughty:
Piechol Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 to nie to, też myślałem, że to to na początku musisz skręcić tak jak do Kerfura (czyli wcześniej niż do M1 czy Ikei) i później w prawo - jedziesz wzdłuż Kerfura i prawie na końcu parkingu znów w prawo i zobaczysz Mc
Adas Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 jechac od strony wrzesni ? bedzie w miare blisko ?
kuredu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 adas najlepiej to jechac do konca autostrada i nie zjezdzac we wrzesni na poznan i jak wjedziesz do poznania pierwszym zjazdem to zaraz za wiaduktem dajesz w prawo i bez problemu do Mc tarfisz bo go widac z daleka
Madas Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 dokładnie jak zjedzie z autostrady to z wiaduktu już widać MC ...
kuredu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 żebys nie wykrakał :gwizdanie: ze przyjedzie 10os
Madas Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 żebys nie wykrakał :gwizdanie: ze przyjedzie 10os a co tam niech przyjedzie nawet 5 i tak będę się cieszył
wentyl Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 :hi: nygusy [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:03_________________________________________________ żebys nie wykrakał :gwizdanie: ze przyjedzie 10os a co tam niech przyjedzie nawet 5 i tak będę się cieszył ja będę 6 moge ;( ;( ;( :mysli:
Adas Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ladne proste drogi
nike21 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 ladne proste drogi noo po takich to mozna na gwincie smigac [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 11:17_________________________________________________albo na Air Ride :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi