Piechol Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 i jak tam chłopacy , ja dziś się upijam , topię nerwy w drinkach :kox:ja se browarki popijam bo moja pani na damski wieczór wyszła ja też piwero sączę to Patryk musisz trochę dziabnąć, żeby zachrypniętym głosem ją zje*ać
Patrykbor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 i jak tam chłopacy , ja dziś się upijam , topię nerwy w drinkach :kox:ja se browarki popijam bo moja pani na damski wieczór wyszła ja też piwero sączę to Patryk musisz trochę dziabnąć, żeby zachrypniętym głosem ją zje*ać :polew:już mam dwa monitory przed oczamy :kox:
Iverson Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 ale bombę łapie powoli , jakby co to nie jestem dyslektykiem
Patrykbor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 czesc cwaniaki podoba mi sie ten nowy emotek pewnie ive znowu uczulenia dostanie
Iverson Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 czesc cwaniaki joł młodzik , jak tam w świecie sexy i biznesu
Młodzik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 czesc cwaniaki joł młodzik , jak tam w świecie sexy i biznesu Ech.... bez zmian wciąż sex i biznes
Iverson Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 pewnie ive znowu uczulenia dostanie ja bez zyrtecu to z chaty nie wychodzę
Patrykbor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 czesc cwaniaki joł młodzik , jak tam w świecie sexy i biznesu Ech.... bez zmian wciąż sex i biznes czyli kryzys na świecie
Młodzik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 czesc cwaniaki joł młodzik , jak tam w świecie sexy i biznesu Ech.... bez zmian wciąż sex i biznes czyli kryzys na świecie i to jaki
jarko Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 A to tu dzisiaj Wszyscy drinkują :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 A to tu dzisiaj Wszyscy drinkują :gwizdanie: może trochę
jarko Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nie ma to jak wieczór z drinkiem i na forum
Iverson Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nie ma to jak wieczór z drinkiem i na forum też pijesz?? ja wyborówkę z porzeczką i lodem
Młodzik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nie ma to jak wieczór z drinkiem i na forum ja tu tylko po pijaku wchodzę :naughty:
Madas Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 kurcze przez moment myślałem że pomyliłem wątki
Iverson Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nie ma to jak wieczór z drinkiem i na forum ja tu tylko po pijaku wchodzę :naughty: masz podobnie , bo ja się bojęe na trzeźwo jeździć , po kilku drinkach, to dróżka jakaś taka szersza czy coś jest
Młodzik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 kurcze przez moment myślałem że pomyliłem wątki a to dlaczemu?
Patrykbor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nie ma to jak wieczór z drinkiem i na forum ja tu tylko po pijaku wchodzę :naughty: masz podobnie , bo ja się bojęe na trzeźwo jeździć , po kilku drinkach, to dróżka jakaś taka szersza czy coś jest [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 21:59_________________________________________________ kurcze przez moment myślałem że pomyliłem wątki a ty dlaczemu? bo nie pije
Rekomendowane odpowiedzi