Pawel_Poznan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ale pogoda co podobno taka ma byc o niedzieli
fantastic Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Adas lubisz szpinak? :gwizdanie: nie lubię :gwizdanie: :polew: nie Ty tylko Adas :gwizdanie: dobry Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 17:38_________________________________________________czy jakoś tak
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ....i h*j popłaciłem wszystkie rachunki i jestem biedniejszy o 900zł :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :confused4: :confused4:
Adas Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ....i h*j popłaciłem wszystkie rachunki i jestem biedniejszy o 900zł :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :confused4: :confused4: to Ja tez chce takie rachunki
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien wystarczy sledzic watek :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien wystarczy sledzic watek :gwizdanie: akurat mi się chce
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien wystarczy sledzic watek :gwizdanie: akurat mi się chce powinno Ci sie chciec
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 to Ja tez chce takie rachunki no tak ale to z jednego mieszkania (gaz+e.e , net+kablówka, wspólnota mieszk.) zostały jeszcze : telefon , parking , jest jeszcze 2 mieszk.
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 coś Ty , ja tych piniędzy wogóle nie widzę , nie wiem jak to jest , ktos mi z konta podbiera czy co!!!!
fantastic Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 coś Ty , ja tych piniędzy wogóle nie widzę , nie wiem jak to jest , ktos mi z konta podbiera czy co!!!! a będzie jeszcze gorzej ...... dojdzie do tego że będziesz musiał do drugiej pracy na nocki chodzić dla porównania ja sam na siebie mam rachunki na 1489 co miesiąc - aż strach pomyśleć co będzie po ślubie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 wszystkie gwiazdy na niebie mowia zeby sie nie chajtac... a mnie tez wszyscy namawiaja :polew: :polew:
fantastic Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ja jestem jeszcze młody - nie chce tak szybko umieraćććććććććć
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 lecę , muszę trochę oporządzić mojego śtrucla
Musashi Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ja jutro robie Niunie na blysk a ja tradycyjnie jade brudna
Rekomendowane odpowiedzi