Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ale pogoda co podobno taka ma byc o niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Adas lubisz szpinak? :gwizdanie: nie lubię :gwizdanie: :polew: nie Ty tylko Adas :gwizdanie: dobry Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 17:38_________________________________________________czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ....i h*j popłaciłem wszystkie rachunki i jestem biedniejszy o 900zł :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :confused4: :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ....i h*j popłaciłem wszystkie rachunki i jestem biedniejszy o 900zł :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :confused4: :confused4: to Ja tez chce takie rachunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien wystarczy sledzic watek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien wystarczy sledzic watek :gwizdanie: akurat mi się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież on też reaguje na to imię - musiałbyś napisać Adas to zjarzyłby od razu ten co powinien wystarczy sledzic watek :gwizdanie: akurat mi się chce powinno Ci sie chciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 no co /ty nie ma czasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 to Ja tez chce takie rachunki no tak ale to z jednego mieszkania (gaz+e.e , net+kablówka, wspólnota mieszk.) zostały jeszcze : telefon , parking , jest jeszcze 2 mieszk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 to ladnie zarabiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 coś Ty , ja tych piniędzy wogóle nie widzę , nie wiem jak to jest , ktos mi z konta podbiera czy co!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 coś Ty , ja tych piniędzy wogóle nie widzę , nie wiem jak to jest , ktos mi z konta podbiera czy co!!!! a będzie jeszcze gorzej ...... dojdzie do tego że będziesz musiał do drugiej pracy na nocki chodzić dla porównania ja sam na siebie mam rachunki na 1489 co miesiąc - aż strach pomyśleć co będzie po ślubie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wszystkie gwiazdy na niebie mowia zeby sie nie chajtac... a mnie tez wszyscy namawiaja :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ...mi też już brynczą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja jestem jeszcze młody - nie chce tak szybko umieraćććććććććć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 lecę , muszę trochę oporządzić mojego śtrucla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja jutro robie Niunie na blysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja jutro robie Niunie na blysk a ja tradycyjnie jade brudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 a ja mam polerkę na piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi