Piechol Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 ja chyba nie dam rady dobić... dwa lata nie byłem nawet przeziębiony, a teraz mnie jakieś choróbsko złapało... padaczka...
domjenick Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 a jest jakas szansa na spota pomiedzy 12-15 sierpnia?
variocustoms Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 All the time there is a chance to meet great guys from Poznan - what's up doc ?[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 23:06_________________________________________________Dobranoc Panowie, w razie czego to miłej imprezy u Bart-S'a jestem dzisiaj "fucked off" & ''pissed off" na maxa
Madas Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 a jest jakas szansa na spota pomiedzy 12-15 sierpnia? można zrobić mini spota np w Plazie albo w Kinepolis :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Madas dobrze że pojechaliśmy bo by nam tak dupska przetrzepali że hoho, widziałeś ile policji było
Madas Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Madas dobrze że pojechaliśmy bo by nam tak dupska przetrzepali że hoho, widziałeś ile policji było no masakra ... już myślałem że mnie zatrzymają po zawrotce mojej
kuredu Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 no kilkanaście radiowozów było a tam już pusto było, w punkcie kulminacyjnym to musiała być masakra
kuredu Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 do domu pewnie wrócilibyśmy nad ranem dobra adasiek lece spać bo trza sie wyspać :naughty: dzięki za wieczorek
duluki Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 co panowie na zawadach chcieliście się pobawić??
domjenick Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 All the time there is a chance to meet great guys from Poznan no jasne można zrobić mini spota np w Plazie albo w Kinepolis :gwizdanie: ja sie dostosuje,chyba,ze nie da rady-to tylko tak wpadne .pogadac....
domjenick Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 no to jak bede w PL zadzwonie,bo nie wiem ,jak czesty dostep do neta bedzie :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nad wodę trzeba spadać w taki upalny dzień ----pozdro z Tbg
fantastic Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 my będziemy u bartasa nad wodą jakby co
nike21 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ja zawsze jezdze 92 do Wrzesni, potem na autostrade i zjezdzam z niej w Slupcy... dalej przez Kleczew, Ślesin, Sompolno, Mostki i jestm u babci no to jak bede w PL zadzwonie,bo nie wiem ,jak czesty dostep do neta bedzie :gwizdanie: super ze do nas zawitasz :good: nad wodę trzeba spadać w taki upalny dzień ----pozdro z Tbg ja dzisiaj do 20 na dzialeczce bylem... caly czas praca i ani chwili odpoczynku... jutro bede lezal plackiem caly dzien :>
fantastic Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 wg. WP.PL najpiękniejsze na świecie :gwizdanie: dzięki za GRila ziomki - przywiozłem do domu całe stado komarów
domjenick Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 wg. WP.PL najpiękniejsze na świecie :gwizdanie: dzięki za GRila ziomki - przywiozłem do domu całe stado komarów ...a kto to...??? super ze do nas zawitasz no przecierz mowilem,ze wpadne....
Rekomendowane odpowiedzi