Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 a ja juz sie przestraszylem ze Ive mowisz to do mnie a zupelnie nie zauwazylem petr-a
Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ive ale fajny jeteś chłopak tak w ogóle dzięki , to samo chciałbym powiedzieć o Tobie, ale jakoś sumienie mi nie pozwala
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ive ale fajny jeteś chłopak tak w ogóle dzięki , to samo chciałbym powiedzieć o Tobie, ale jakoś sumienie mi nie pozwala ja rozumiem Tomek ....Musashi byłby zazdrosny [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 10:49_________________________________________________Ty nasz chrupku
Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 nad niezrozumiałymi wypowiedziami-zapewne
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Azunia co to ma znaczyć chłopaki sie denerwują
Deszcz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dzieńdobry, Gokarty: 1. Azunia 2. Yelo 3. VarioT 4. nike21 5. Deszcz Fajnie ten spocik wypadł, lepiej niż wielogodzinne cmokanie przy wózkach. Nie spodziewałem się przede wszystkim - tak uśmiać (niektórzy nawet płakali za śmiechu) ...
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 a u mnie slonce [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:04_________________________________________________ nad czym moderatore tak dumasz nad chrupkiem
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jak u Ciebie to u mnie też musi być chyba że jakieś anomalia pogodowe
Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 może bilard następnym razem... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 może bilard następnym razem... :gwizdanie: kurcze nie mam kija w chacie ...i bil
Deszcz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Madas mozesz odpisywac jako UŻYTKOWNIK w Newbie świeżynkom?[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:08_________________________________________________ może bilard następnym razem... :gwizdanie: Bilard jest ok, ale skoro zima to może .... Malta SKI albo BOGDANKA i łyżwy - można by się pościgać inaczej
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 może bilard następnym razem... :gwizdanie: no to bilard czy karty? ja tam sie pisze na jedno i drugie [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:10_________________________________________________ Madas mozesz odpisywac jako UŻYTKOWNIK w Newbie świeżynkom?[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:08_________________________________________________ może bilard następnym razem... :gwizdanie: Bilard jest ok, ale skoro zima to może .... Malta SKI albo BOGDANKA i łyżwy - można by się pościgać inaczej tylko klubowicz moze witac w NEWBIE... juz tez sie pytalem a co do lyzw to ja nie mam i nie umiem jezdzic... raz w zyciu mialem rolki na nogach - ale dalem rade!
Deszcz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bilard po kartach bardzo wskazany, kuzwa zapomniałem o tym oleju wczoraj, mieliśta nauczyć mnie sprawdzac
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bilard po kartach bardzo wskazany, kuzwa zapomniałem o tym oleju wczoraj, mieliśta nauczyć mnie sprawdzac wyciagnij bagnet, zrob zdjecie i wrzuc to Ci powiem w jakim przedziale musisz miec stan oleju
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bilard po kartach bardzo wskazany, kuzwa zapomniałem o tym oleju wczoraj, mieliśta nauczyć mnie sprawdzac bagnet nalezy: 1. wyjac, 2. wytrzec, 3. wlozyc, 4. wyjac 5. obejrzec 6. wlozyc skad ja to znam
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bilard po kartach bardzo wskazany, kuzwa zapomniałem o tym oleju wczoraj, mieliśta nauczyć mnie sprawdzac ja nie gram w karty a mówiłem że kija nie mam więc w bilard też nie pogram... ale mam Jeepa i z niejakim Musashim chyba pojedziemy go przetestować
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ale mam Jeepa i z niejakim Musashim chyba pojedziemy go przetestować :evil2:
Rekomendowane odpowiedzi