Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 mysle wlasnie czy nie kupic opla frontery na opchniecie w pl , znajomy chce sprzedac mowi ze jak dla mnie to 600 euronow który rok ? i jaki motor ?
blind1 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 15 letnia ale jak patrzylem to 6000 do 9000 zl wystawiaja te roczniki
Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 to bierz śmiałlo ... kilka klocków do przodu to już coś lecę na miasto .... do potem
blind1 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Adam wiecej niz 3l ale dokladnie nie pamietam, bo generalnie nie zaglebialem sie w ten temat.dzis mnie tknelo co bym sprawdzil ile stoja w pl te auta. on kupil nowa frontere i mowi ze szkoda mu ja zlomowac bo w zeszlym roku wszystko w niej wymienial
blind1 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 narka , milego dnia. ja tez spadam[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 09:20_________________________________________________ wszystkich
Adas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 to bierz śmiałlo ... kilka klocków do przodu to już coś lecę na miasto .... do potem gg masz wylaczone?
nike21 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Siemka nikuś no siemka ide na sniadanko... i byle do 17
variocustoms Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 ja ledwo żyję, jestem wyjewany na maxa i red bull 0,5 teraz na biurku rządzi
Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 to bierz śmiałlo ... kilka klocków do przodu to już coś lecę na miasto .... do potem gg masz wylaczone? ja cały czas mam włączone tylko jest niedostępny .... ale Tobie zawsze odpisuje
ohkyomoon Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 heble założone. teraz spokojne docieranko .pozdrawiam wszystkich
Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 heble założone. teraz spokojne docieranko .pozdrawiam wszystkich na spocie będziesz w niedzielę ?
ohkyomoon Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Raczej nie. Wyjeżdżam na południe Polski w piątek i wracam w niedzielę. Myślę że na następnym spocie będę
variocustoms Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Ciekawe jak ten klekot teraz zapitala
Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Raczej nie. Wyjeżdżam na południe Polski w piątek i wracam w niedzielę. Myślę że na następnym spocie będę no szkoda ale w końcu wlecisz i się pochwalisz no nie
nike21 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Żona wrzeszczy na męża: - Znowu jesteś pijany!!! Nie rozumiem, jak można pić każdego dnia? Mąż niezadowolony odpowiada: - Tyle razy Ci mówiłem! Nie gadaj o czymś, czego nie rozumiesz!!! Pijany facet probuje swtac,zeby isc do domu i nie daje rady. -Kelner!Kawe! Wypija i dalej nic. -Kelner!Jescze dwie kawy! Znow sie nie udalo. -Kelner!Jeszcze cztery kawy! Wypija i dalej nie moze wstac. -Kelner!Jeszcze szesc kaw! Wypija ostatnia kawe,wstaje i wychodzi. Na drugi dzien dzwoni telefon: -Slucham. -Dziendobry,ja dzwonie z baru,w ktorym pan wczoraj byl. -Tak? -Chcialem spytac kiedy pan znow do nas wpadnie? -A cos sie stalo? -Nie,ale nie wiem co mam zrobic z wozkiem inwalidzkim. Przychodzi pijany małżonek do domu. Żonę to bardzo "ucieszyło", więc wściekła jak cholera pyta: - Będziesz jeszcze pił ? Mąż siedzi cicho, więc żona powtarza: - Będziesz jeszcze pił ? Mąż dalej nic. - Odpowiedziałbyś w końcu, czy będziesz jeszcze pił ??? Na co mąż z wysiłkiem: - ooooossssssssszzzzzzzzzzz, kurna, doobraaaaaaa, naleej... Stoi mama z dzieckiem w kolejce do kasy. Nagle synek krzyczy: Mamo! Chce mi sie jeść i pić! Mama na to: zamknij się! A za nimi stoi mężczyzna i mówi: Niech Pani kupi synkowi arbuza. To chłopak sobie poje i sie napije. A kobieta na to: Zwal sobie Pan konia nogami. I sobie Pan poskacze i potańczy! Jak się napijesz, to masz zjebany poranek. Jak się nie napijesz to masz zjebany wieczór. Widzac pijaka siedzacego nad butelka wódki ktos zapytal: - Czy to jest panska jedyna pociecha zyciowa? - Nie! W szafie mam jeszcze cztery butelki.
Piechol Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Jak się napijesz, to masz zjebany poranek. Jak się nie napijesz to masz zjebany wieczór. życiowa mądrość
Rekomendowane odpowiedzi