Iverson Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 M3 E36 ? fajnie to lata http://www.allegro.pl/item769155696_bmw_e36_m3_coupe.html , kumpla auto do sprzedania , masakra w h*j :evil: , lubię jeździć szybko , ale jak mnie po miedziance przewiózł to masakra była
variocustoms Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Madas nisko lata RS6 kiedyś tak psy do mnie na Warszawskiej zapytały ja nie mogli mni dorwać Mondeo a ja Lexem śmigałem - zapytali a gdzie pan tak nisko leci hihi a ja na to, że na kolacyjkę
blind1 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 w piatek bede w holandii tylko sie nie upal za bardzo nie lubie , bede tam wieczorem i tylko jakas godzine moze dwie bo musze tam cos dowiezc
Madas Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ja tam pojechał bym sobie gdzieś daleko
nike21 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Madas nisko lata RS6 kiedyś tak psy do mnie na Warszawskiej zapytały ja nie mogli mni dorwać Mondeo a ja Lexem śmigałem - zapytali a gdzie pan tak nisko leci hihi a ja na to, że na kolacyjkę trzeba bylo im powiedziec: "bo wie pan, ja lubie za***rdalac" a tak pozatym to: :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 nike nie było wcale tak wesoło bo dmuchałem i mi wykazało więc musiałem wykonać telefon do przyjaciela, puścili mnie ale głupia sytuacja była
Madas Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 19:55_________________________________________________ nike nie było wcale tak wesoło bo dmuchałem i mi wykazało więc musiałem wykonać telefon do przyjaciela, puścili mnie ale głupia sytuacja była a to kurcze i tak miałeś szczęście że Ci prawka nie zabrali
variocustoms Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Madas aż tak dużo nie wykazało, ale byłem świeżo po 1/2 mocnego piwka, jak bym pojechał na krew to pewnie nic by nie wyszło
Madas Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 a to ile wykazuje po 1/2 piwa ?
variocustoms Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Tyle, że nawet mi nie pokazali wyniku :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Tyle, że nawet mi nie pokazali wyniku :gwizdanie: to pewnie 0.1 było :gwizdanie:
ohkyomoon Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Jeździłem dzisiaj BMW M3 3.0 benzyna. Powiem tyle, dostałem takich kompleksów, że maskara. Autko zglebowane, kurde takie bąki się tym kręci, że myślałem że mi głowę urwie. Pozdrawiam i co przesiadasz sie na M3 .... poszalej S4 i wtedy porównaj .... jeździłem a8 4.2 i powiem że ta "bm-ka" leje takie a8, że aż miło. W tym 3.0 było 300KM i naprawdę ma bardzo długie biegi iverson to właśnie było coś podobnego
nike21 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Jeździłem dzisiaj BMW M3 3.0 benzyna. Powiem tyle, dostałem takich kompleksów, że maskara. Autko zglebowane, kurde takie bąki się tym kręci, że myślałem że mi głowę urwie. Pozdrawiam i co przesiadasz sie na M3 .... poszalej S4 i wtedy porównaj .... jeździłem a8 4.2 i powiem że ta "bm-ka" leje takie a8, że aż miło. W tym 3.0 było 300KM i naprawdę ma bardzo długie biegi iverson to właśnie było coś podobnego 3.0 ma 286KM
ohkyomoon Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 NIKE 21 nie bądź taki aptekarz :> ta była na pewno dłubana, więc ponad 300 miała. Wrażenia z jazdy: bezcenne. Ta moja A4 to dla mnie teraz mół bagienny
kuredu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 NIKE 21 nie bądź taki aptekarz :> ta była na pewno dłubana, więc ponad 300 miała. Wrażenia z jazdy: bezcenne. Ta moja A4 to dla mnie teraz mół bagienny moja cytryna 92KM wciąga wszystkie wyżej opisane modele bez mrugniecia okiem :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 NIKE 21 nie bądź taki aptekarz :> ta była na pewno dłubana, więc ponad 300 miała. Wrażenia z jazdy: bezcenne. Ta moja A4 to dla mnie teraz mół bagienny moja cytryna 92KM wciąga wszystkie wyżej opisane modele bez mrugniecia okiem :gwizdanie: to co to bedzie jak jej program zapodasz...
variocustoms Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Kuredu ma taki wigor w cytrynie jak ja w pożyczonym Punto Van, te furki tak mają hihi, dla rodzonego ściganta nawet hulajnoga jest dobra
Madas Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 NIKE 21 nie bądź taki aptekarz :> ta była na pewno dłubana, więc ponad 300 miała. Wrażenia z jazdy: bezcenne. Ta moja A4 to dla mnie teraz mół bagienny moja cytryna 92KM wciąga wszystkie wyżej opisane modele bez mrugniecia okiem :gwizdanie: znaczy najszybsze auto świata nabyłeś
Rekomendowane odpowiedzi