Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak kogoś będzie brakować to nas przecież nie pobiją. Chyba... Madas - to idź powiedzieć managerowi, że jak już tyle pograł, to może zezwolić na małe gokarty siedzi obok i ogląda super nianie angielską
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 To jak wygląda lista na gokarty? Madas? Musashi? Nie wybieracie się? po co ja płaciłem Ci za przesyłke jak mogłem sobie brelok odebrać na spocie Też się nad tym zastanawiałem Możesz dostać z powrotem piątaka, albo pójdzie na akcję charytatywną
Młodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 no właśnie! czy można domówić brelok czy za późno?
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak kogoś będzie brakować to nas przecież nie pobiją. Chyba... Madas - to idź powiedzieć managerowi, że jak już tyle pograł, to może zezwolić na małe gokarty siedzi obok i ogląda super nianie angielską TVN Style rlz [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 21:53_________________________________________________ no właśnie! czy można domówić brelok czy za późno? Można, jak w temacie
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak kogoś będzie brakować to nas przecież nie pobiją. Chyba... Madas - to idź powiedzieć managerowi, że jak już tyle pograł, to może zezwolić na małe gokarty siedzi obok i ogląda super nianie angielską TVN Style rlz dokładnie przelej 5 na konto forum z dopiskiem że to od Adasia madaska ....będzie na serwer a 2 na akcje bo wysłałem więcej o 2
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w moje urodziny?? to szykujecie dla mnie coś extra? nie ma sprawy
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w moje urodziny?? to szykujecie dla mnie coś extra? nie ma sprawy ooooo obudził się tylko kobita się pojawiła
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 dokładnie przelej 5 na konto forum z dopiskiem że to od Adasia madaska ....będzie na serwer a 2 na akcje bo wysłałem więcej o 2 Na serwer? Tym się zajmiemy w styczniu... Ale jak tak sobie chcesz...
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 no witam! Mjak miłość sie skończyło już dawno ...ale żona grała sobie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 21:48_________________________________________________ To jak wygląda lista na gokarty? Madas? Musashi? Nie wybieracie się? musimy to skonsultować z managerem nic wtedy nie gramy, mozemy jechac :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 dokładnie przelej 5 na konto forum z dopiskiem że to od Adasia madaska ....będzie na serwer a 2 na akcje bo wysłałem więcej o 2 Na serwer? Tym się zajmiemy w styczniu... Ale jak tak sobie chcesz... wiem ale chce się w jakiś sposób dorzucić do utrzymania forum
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 dokładnie przelej 5 na konto forum z dopiskiem że to od Adasia madaska ....będzie na serwer a 2 na akcje bo wysłałem więcej o 2 Na serwer? Tym się zajmiemy w styczniu... Ale jak tak sobie chcesz... wiem ale chce się w jakiś sposób dorzucić do utrzymania forum Skąd Ty w ogóle masz takie info To jak jedziecie obydwaj?
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w moje urodziny?? to szykujecie dla mnie coś extra? nie ma sprawy ooooo obudził się tylko kobita się pojawiła wlasnie robote skonczylem
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 dokładnie przelej 5 na konto forum z dopiskiem że to od Adasia madaska ....będzie na serwer a 2 na akcje bo wysłałem więcej o 2 Na serwer? Tym się zajmiemy w styczniu... Ale jak tak sobie chcesz... wiem ale chce się w jakiś sposób dorzucić do utrzymania forum Skąd Ty w ogóle masz takie info To jak jedziecie obydwaj? mam swoje wtyki informatora .... :gwizdanie: jedziemy .... a co my odmieńcy
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie będę oddychać [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:00_________________________________________________Hmmm, u Was też mam taką dziwną ilość postów?
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie będę oddychać [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:00_________________________________________________Hmmm, u Was też mam taką dziwną ilość postów? leet [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:02_________________________________________________nieźle Cię załatwiłem co
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 dokładnie przelej 5 na konto forum z dopiskiem że to od Adasia madaska ....będzie na serwer a 2 na akcje bo wysłałem więcej o 2 Na serwer? Tym się zajmiemy w styczniu... Ale jak tak sobie chcesz... wiem ale chce się w jakiś sposób dorzucić do utrzymania forum Skąd Ty w ogóle masz takie info To jak jedziecie obydwaj? wlasnie. rozmawialismy ostatnio nt wspomozenia forum i nie tylko stad informacje. i w zwiazku z tym mamy taka propozycje - co by na najblizszym spocie zrobic mala zrzute na klub i dzieci. oczywiscie lista kto ile i na co i umieszczone w naszym watku o spotach
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam, co słychać? Wracam z pracy autobahną, na cyferbalacie 160, patrzę w lusterko xenon, mija mnie patrzę B7 Avant S4 kolor madasa na poznańskich blachach, pogoniłem trochę za nim, ale jechał spokojnie do 200 przydałby się taki furacz na spocie, może ktoś zna to auto lub właściciela ??? Nie ma to jak 4 rurki z tyłu, fajnie się prezentuje
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Właśnie się zastanawiam skąd to leet się wzięło
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 dokładnie przelej 5 na konto forum z dopiskiem że to od Adasia madaska ....będzie na serwer a 2 na akcje bo wysłałem więcej o 2 Na serwer? Tym się zajmiemy w styczniu... Ale jak tak sobie chcesz... wiem ale chce się w jakiś sposób dorzucić do utrzymania forum Skąd Ty w ogóle masz takie info To jak jedziecie obydwaj? wlasnie. rozmawialismy ostatnio nt wspomozenia forum i nie tylko stad informacje. i w zwiazku z tym mamy taka propozycje - co by na najblizszym spocie zrobic mala zrzute na klub i dzieci. oczywiscie lista kto ile i na co i umieszczone w naszym watku o spotach wysypałeś się informator
Rekomendowane odpowiedzi