Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 fajny film bedzie zaraz - flatliners w którym kinie domowym
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo 14.12 będziesz na spocie miał już dla mnie brelok bo jak nie to :gwizdanie: Mogę nie mieć Wszystko zależy od tempa wpłat, tego czy gościu się zgodzi na ~90 breloków, czasu realizacji i 150tys. innych czynników... Ale powinno być
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 widze ze sie rozkreciliscie. ja tu zaleglosci w czytaniu uzupelniam ale widze ze dubluje teksty poniektorych :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 fajny film bedzie zaraz - flatliners w którym kinie Domowym fajny film bedzie zaraz - flatliners w którym kinie domowym
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo 14.12 będziesz na spocie miał już dla mnie brelok bo jak nie to :gwizdanie: Mogę nie mieć Wszystko zależy od tempa wpłat, tego czy gościu się zgodzi na ~90 breloków, czasu realizacji i 150tys. innych czynników... Ale powinno być spoko chciałem Cie nastraszyć troche bo mi podskakujesz
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Czyli widać wiadomości potwierdzone [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:24_________________________________________________ Yelo 14.12 będziesz na spocie miał już dla mnie brelok bo jak nie to :gwizdanie: Mogę nie mieć Wszystko zależy od tempa wpłat, tego czy gościu się zgodzi na ~90 breloków, czasu realizacji i 150tys. innych czynników... Ale powinno być spoko chciałem Cie nastraszyć troche bo mi podskakujesz Nie muszę, wystarczająco urosłem
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 widze ze sie rozkreciliscie. ja tu zaleglosci w czytaniu uzupelniam ale widze ze dubluje teksty poniektorych :gwizdanie: spoko nmisiek na spot weźmiesz flache i wszystko pójdzie w zapomnienie
Młodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo 14.12 będziesz na spocie miał już dla mnie brelok bo jak nie to :gwizdanie: Mogę nie mieć Wszystko zależy od tempa wpłat, tego czy gościu się zgodzi na ~90 breloków, czasu realizacji i 150tys. innych czynników... Ale powinno być spoko chciałem Cie nastraszyć troche bo mi podskakujesz oki wszystko sie zgadza Yelo
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 widze ze sie rozkreciliscie. ja tu zaleglosci w czytaniu uzupelniam ale widze ze dubluje teksty poniektorych :gwizdanie: spoko nmisiek na spot weźmiesz flache i wszystko pójdzie w zapomnienie Flahe na guofe of koz
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 widze ze sie rozkreciliscie. ja tu zaleglosci w czytaniu uzupelniam ale widze ze dubluje teksty poniektorych :gwizdanie: spoko nmisiek na spot weźmiesz flache i wszystko pójdzie w zapomnienie hyhy, na spot wezme, i tak wszyscy prowadza :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 widze ze sie rozkreciliscie. ja tu zaleglosci w czytaniu uzupelniam ale widze ze dubluje teksty poniektorych :gwizdanie: spoko nmisiek na spot weźmiesz flache i wszystko pójdzie w zapomnienie hyhy, na spot wezme, i tak wszyscy prowadza :gwizdanie: Nie wszyscy
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo 14.12 będziesz na spocie miał już dla mnie brelok bo jak nie to :gwizdanie: Mogę nie mieć Wszystko zależy od tempa wpłat, tego czy gościu się zgodzi na ~90 breloków, czasu realizacji i 150tys. innych czynników... Ale powinno być spoko chciałem Cie nastraszyć troche bo mi podskakujesz oki wszystko sie zgadza Yelo widzisz Yelo nawet mlody zauwaza ze podskakujesz za bardzo
Młodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 widze ze sie rozkreciliscie. ja tu zaleglosci w czytaniu uzupelniam ale widze ze dubluje teksty poniektorych :gwizdanie: spoko nmisiek na spot weźmiesz flache i wszystko pójdzie w zapomnienie hyhy, na spot wezme, i tak wszyscy prowadza :gwizdanie: uważaj bo jeszcze każdy przyjedzie MPK
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo pijak Yelo pijak Yelo pijak Lepiej pijak, niż alkoholik
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo 14.12 będziesz na spocie miał już dla mnie brelok bo jak nie to :gwizdanie: Mogę nie mieć Wszystko zależy od tempa wpłat, tego czy gościu się zgodzi na ~90 breloków, czasu realizacji i 150tys. innych czynników... Ale powinno być spoko chciałem Cie nastraszyć troche bo mi podskakujesz oki wszystko sie zgadza Yelo widzisz Yelo nawet mlody zauwaza ze podskakujesz za bardzo tzn ja jestem mlody??
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dzisiaj mi zaświeciło drugie oczko i tak już zostanie
Młodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Yelo 14.12 będziesz na spocie miał już dla mnie brelok bo jak nie to :gwizdanie: Mogę nie mieć Wszystko zależy od tempa wpłat, tego czy gościu się zgodzi na ~90 breloków, czasu realizacji i 150tys. innych czynników... Ale powinno być spoko chciałem Cie nastraszyć troche bo mi podskakujesz oki wszystko sie zgadza Yelo widzisz Yelo nawet mlody zauwaza ze podskakujesz za bardzo tzn ja jestem mlody?? za dużo cytatów i chyba sie pogubiliście
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 tzn ja jestem mlody?? Ty to akurat stary jesteś
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dzisiaj mi zaświeciło drugie oczko i tak już zostanie a co naprawiłeś czy samo się naprawiło tak jak u mnie dzisiaj [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:30_________________________________________________ tzn ja jestem mlody?? Ty to akurat stary jesteś skąd wiesz nie mam w profilu
Rekomendowane odpowiedzi