nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 zw. muszę córkę leczyć, podobno mam zdolności i pozytywną energię
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dzisiaj mi zaświeciło drugie oczko i tak już zostanie hmm,to tobie sie oczka swieca??? Jak widzę słodycze oooooo ja też uwielbiam moj hit to makowco sernik :kox: nie słyszałem .... co to za wynalazek moderatore 2 warstwy dol sernik, gora makowiec
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Na kolejnym spocie proponuję konkurs, kto najbardziej zwiększy prześwit z przodu swojej A4 poczekaj Ty.... wpadne zastępczym Jeepem Cherokee to wygram
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Ja Ci kufa dam bilard Ścigać się będziem
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 zw. muszę córkę leczyć, podobno mam zdolności i pozytywną energię w tym tempie bedziesz mial jakies 5 stron do przejrzenia
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Na kolejnym spocie proponuję konkurs, kto najbardziej zwiększy prześwit z przodu swojej A4 zwiekszanie przeswitu
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dzisiaj mi zaświeciło drugie oczko i tak już zostanie hmm,to tobie sie oczka swieca??? Jak widzę słodycze oooooo ja też uwielbiam moj hit to makowco sernik :kox: nie słyszałem .... co to za wynalazek moderatore 2 warstwy dol sernik, gora makowiec zrób to wpadne na kawe i ciasto
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Na kolejnym spocie proponuję konkurs, kto najbardziej zwiększy prześwit z przodu swojej A4 poczekaj Ty.... wpadne zastępczym Jeepem Cherokee to wygram A ja Citroenem C5 - hydrauliczne zawieszenie
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Na kolejnym spocie proponuję konkurs, kto najbardziej zwiększy prześwit z przodu swojej A4 zwiekszanie przeswitu a co wrzuciles airride?
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Na kolejnym spocie proponuję konkurs, kto najbardziej zwiększy prześwit z przodu swojej A4 zwiekszanie przeswitu a co wrzuciles airride? nie, spusci powietrze z opon
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Ja Ci kufa dam bilard Ścigać się będziem byla jakas wzmianka o bilardzie jakies 20 stron temu
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Ja Ci kufa dam bilard Ścigać się będziem byla jakas wzmianka o bilardzie jakies 20 stron temu o czym?
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Na kolejnym spocie proponuję konkurs, kto najbardziej zwiększy prześwit z przodu swojej A4 zwiekszanie przeswitu a co wrzuciles airride? nie, spusci powietrze z opon ale to wtedy bedzie zmniejszanie a nie zwiekszanie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:45_________________________________________________ uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Ja Ci kufa dam bilard Ścigać się będziem byla jakas wzmianka o bilardzie jakies 20 stron temu o czym? o bilardzie na najblizszym spocie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 cos z cytatami nie hajhitla chyba za duze tempo, chcial zdazyc
Madas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Ja Ci kufa dam bilard Ścigać się będziem byla jakas wzmianka o bilardzie jakies 20 stron temu o czym? o bilardzie
nike21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 cos z cytatami nie hajhitla chyba za duze tempo, chcial zdazyc
Musashi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 uff w koncu dotarlem do konca... to na nastepnym spocie sa w koncu gokarty czy bilard?? :gwizdanie: Na kolejnym spocie proponuję konkurs, kto najbardziej zwiększy prześwit z przodu swojej A4 zwiekszanie przeswitu a co wrzuciles airride? nie, spusci powietrze z opon ale to wtedy bedzie zmniejszanie a nie zwiekszanie Yelo przyjedzie bez powietrza i bedzie dmuchal na spocie
Rekomendowane odpowiedzi