Madas Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 było było .... tylko Was większość czasu nie było więc najlepsze sztuki były w tym czasie właśnie :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 było było .... tylko Was większość czasu nie było więc najlepsze sztuki były w tym czasie właśnie :gwizdanie: no Musashi wybrał 010101010010101011100 i VAGa zamiast przyjemności innej treści
Madas Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Mussa toż to on pies na baby
Filemonl Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 to kiedy teraz spot i gdzie?
Madas Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 to kiedy teraz spot i gdzie? 8 listopada w King Cross Marcelin o 16.00
Pepin Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Madas, Musashi .. co z klockami FDB 1717 ..... bo mam je do sprzedania z pastą montażową
Pepin Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ma ktoś może jakiś miernik temperatury ale taki z sondą żeby włożyć i mierzyć temperaturę oleju ?
Musashi Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ma ktoś może jakiś miernik temperatury ale taki z sondą żeby włożyć i mierzyć temperaturę oleju ? a ktoredy niby?
Iverson Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 chyba najlepiej temp. oleju mierzy się w misce
Musashi Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Madas, Musashi .. co z klockami FDB 1717 ..... bo mam je do sprzedania z pastą montażową madas odpadl. ja poki co wciaz swoje dozynam. nie wiem czy szybciej wymienie czy fure pogonie [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 15:11_________________________________________________ chyba najlepiej temp. oleju mierzy się w misce no tylko jak tam umiescic czujnik aby go wał nie pociagnał
Iverson Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 da się da , są sondy nawet wkręcane , tylko miskę trzeba by było rezać , ale jakby to było pięknie widzieć wiarygodną temp. oleju np. przy pałowaniu
Pepin Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ma ktoś może jakiś miernik temperatury ale taki z sondą żeby włożyć i mierzyć temperaturę oleju ? a ktoredy niby? np. przez rurkę od bagnetu ... np. na hamowni tam mi wkładali termometr
Musashi Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ma ktoś może jakiś miernik temperatury ale taki z sondą żeby włożyć i mierzyć temperaturę oleju ? a ktoredy niby? np. przez rurkę od bagnetu ... np. na hamowni tam mi wkładali termometr tak, ale zamiast bagnetu.
Pepin Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ma ktoś może jakiś miernik temperatury ale taki z sondą żeby włożyć i mierzyć temperaturę oleju ? a ktoredy niby? np. przez rurkę od bagnetu ... np. na hamowni tam mi wkładali termometr tak, ale zamiast bagnetu. no to tak, chciałem poznać charakterystykę temperatury oleju w stosunku do temp wody [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 17:10_________________________________________________dostałem pytanei z forum zulicynator ...: "Witam mam takie pytanko odnośnie audi A4 97-99r ,orientujesz sie jak wyglada blacharka w tych samochodach ? gdzie najczesciej wychodzi rdza ? " ktoś coś podpowie .. ?
nike21 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 dostałem pytanei z forum zulicynator ...: "Witam mam takie pytanko odnośnie audi A4 97-99r ,orientujesz sie jak wyglada blacharka w tych samochodach ? gdzie najczesciej wychodzi rdza ? " ktoś coś podpowie .. ? nie ma takich miejsc ocynk blacha i jak bezwypadek to nic nie gnije
Piechol Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Żona do męża: - Ciągle pijesz i pijesz! Idź ty kiedy na cmentarz i zobacz, ilu facetów w twoim wieku umarło od wódki! Jakiś czas później... - Gdzie byłeś? - Na cmentarzu, jak mówiłaś. - I co? - Nie powiem, dużo zmarłych... Czytałem szarfy na wieńcach i tam było: "Od żony", "Od teściowej", "Od sąsiadów", "Od dzieci", "Od przyjaciół"... Ale od wódki - ani jednego! :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 dobly z wieczora[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 19:35_________________________________________________dziekuje Wam wszystkim za zyczenia koledzy
Rekomendowane odpowiedzi