Madas Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 będę dzwonił ok spoko ... gardło mnie boli ale nie na tyle żeby nie móc rozmawiać
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 będę dzwonił ok spoko ... gardło mnie boli ale nie na tyle żeby nie móc rozmawiać podrażnione migdałki ?
Madas Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 wszystko razem mi się rzuciło
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 no dobra , to za 30 minut będę dzwonił przypomnij mi tylko jaki jest kierunkowy do Wronek
Azunia Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 będę dzwonił ok spoko ... gardło mnie boli ale nie na tyle żeby nie móc rozmawiać spróbuj Tantum Verde w sprayu, mi pomaga najlepiej
Madas Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 no dobra , to za 30 minut będę dzwonił przypomnij mi tylko jaki jest kierunkowy do Wronek 67 :gwizdanie: będę dzwonił ok spoko ... gardło mnie boli ale nie na tyle żeby nie móc rozmawiać spróbuj Tantum Verde w sprayu, mi pomaga najlepiej nie posiadam
Azunia Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 nie posiadam to poproś żonę żeby Ci jutro kupiła w aptece :gwizdanie: doberek
blind1 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 czesc Ania[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 19:09_________________________________________________Adam walni sobie groczka i do wyrka
ohkyomoon Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 cześć chłopaki kurde chory jestem .... To już wiem od kogo to choróbsko złapałem. Madas siedziałeś obok mnie na spocie, zarazo jedna . Mam identyczne objawy. Chorobowe poproszę
Vito_ Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Przykra sprawa... Pojechałem sobie dziś eSą do sklepu, jako ze silnik zimny to powolutku, pomalutku. Zgasiłem silnik zrobiłem zakupy, wychodze chce zapalic silnik i nic:/ kreci kreci kreci i pupa tak jakby iskry nie dostawał albo kij wie czego:( Dlatego miałbym ogromną prośbę... Czy znalazł by się ktoś chętny kto dysponuje VAGiem do użyczenia tegoż sprzętu...
Madas Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 cześć chłopaki kurde chory jestem .... To już wiem od kogo to choróbsko złapałem. Madas siedziałeś obok mnie na spocie, zarazo jedna . Mam identyczne objawy. Chorobowe poproszę możliwe ja zaraziłem się od Julki [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 22:42_________________________________________________ Przykra sprawa... Pojechałem sobie dziś eSą do sklepu, jako ze silnik zimny to powolutku, pomalutku. Zgasiłem silnik zrobiłem zakupy, wychodze chce zapalic silnik i nic:/ kreci kreci kreci i pupa tak jakby iskry nie dostawał albo kij wie czego:( Dlatego miałbym ogromną prośbę... Czy znalazł by się ktoś chętny kto dysponuje VAGiem do użyczenia tegoż sprzętu... Pepin albo Musashi ....
variocustoms Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Nie ma nikogo to spadam, narqa
Adas Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witaj Jak ida sprawy ze sklepem ?
blind1 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 dobry[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 09:10_________________________________________________wszyscy juz do pracy popedzili
blind1 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 chyba tez powoli musze sie zawijac do pracy [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 09:17_________________________________________________czesc Wojtek[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 09:17_________________________________________________teraz ty popilnuj naszego forum bo ja spadam do pracy
Piechol Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 teraz ty popilnuj naszego forum bo ja spadam do pracy ok
Rekomendowane odpowiedzi