Madas Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Madas jak na razie to nie ten poziom Kurcze, miałem na oku Saaba 95 3.0 TD i gdzieś zniknął, a muszę w tym tygodniu coś kupić, dostałem Lexusa w prezencie ale jest mega nie ekonomiczny aaa i to Lexem chciałeś wpaść na spota ?
variocustoms Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Madas, drugi raz poruty sobie lexem nie zrobię, pisałem, że V8 wpadnę
Yelo Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Saaba 95 3.0 TD Tragedia silnik Saab, to tylko 2,3T
Musashi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Madas jak na razie to nie ten poziom Kurcze, miałem na oku Saaba 95 3.0 TD i gdzieś zniknął, a muszę w tym tygodniu coś kupić, dostałem Lexusa w prezencie ale jest mega nie ekonomiczny i z tego powodu zastanawiasz sie nad subaru??? [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 14:35_________________________________________________ Madas, drugi raz poruty sobie lexem nie zrobię, pisałem, że V8 wpadnę przeciez spoty to nie lans meeting, tylko spotkanie przyjaciol. po kradziezy mojego furacza latalem peugeotem 406....
variocustoms Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Musashi wiem, że to nie lanso spoty ale Lex to totalna padaka która powinna stać kilometr od audiczek Navi ściągnąłem dzisiaj ale muszę wypalić w Clone Cd a nie mam go tutaj, mam nadzieję, że będzie śmigać
Musashi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Musashi wiem, że to nie lanso spoty ale Lex to totalna padaka która powinna stać kilometr od audiczek Navi ściągnąłem dzisiaj ale muszę wypalić w Clone Cd a nie mam go tutaj, mam nadzieję, że będzie śmigać co ty gadasz, nasz Pawcio, pojawial sie na spotach maluchem i byl git, wiec nie marudz tylko przyjezdzaj na kolejny spot - czymkolwiek
nike21 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 i serio nie bierz Saaba 3.0td - po 140kkm opadaja tuleje cylindrowe, spaliny przedostaja sie do ukladu chlodzenia i pekaja glowice od przegrzania silnika... ostatnio nawet o tym mowili na tvn turbo. te same silniki wrzucali do renault i opla
Musashi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no wlasnie, z saabem soibe daj luz, ladne toto, nie kradna, ale na tym plusy sie koncza. mialem podobne, rozterki po kradziezy. myslalem o volvo s60, v70 kup sobie porzadne a4. takie jakie mozesz, zarzuc mody i tyle, nie ma co kombinowac.
variocustoms Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Dzięki za opinię, nie znałem żadnych opinii na temat 3.0 TD co siedzi w Saabie, już się wyleczyłem, ale na Subarynę się lekko napaliłem już widzę te 300 kucy i dobry zawias
Musashi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Dzięki za opinię, nie znałem żadnych opinii na temat 3.0 TD co siedzi w Saabie, już się wyleczyłem, ale na Subarynę się lekko napaliłem już widzę te 300 kucy i dobry zawias a zuzycie paliwa? policz ile wydasz na trase P-N > K-L i powrot :cool1:o jezdzie po miescie nie wspomne :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Musashi przecież się przeprowadzam do Kalisza więc spalanie nie ma tak dużego znaczenia w tym sensie, jak na trasy to fakt, lepiej pociągiem[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 15:46_________________________________________________Dobra, spadam na Poznań, zgadamy się później
Musashi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Musashi przecież się przeprowadzam do Kalisza już mieszkasz w kaliszu?
Adas Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 zna sie ktos na takim sprzecie ? http://www.logitech.pl/produkty/klawiatury/klawiatury-myszki/single/cordless-desktop-ex-100.html http://www.logitech.pl/produkty/klawiatury/klawiatury-myszki/single/cordless-desktop-ex-110.html http://www.logitech.pl/produkty/klawiatury/klawiatury-myszki/single/cordless-desktop-lx-710-laser.html http://www.logitech.pl/produkty/klawiatury/klawiatury-myszki/single/cordless-desktop-s-520.html bo nie wiem ktory zestaw by kupic i czy Mi bedzie super dzialalo na odleglosc okolo 4 metry
Musashi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 czy Mi bedzie super dzialalo na odleglosc okolo 4 metry zamierzasz chodzic z klawiatura do WC? jezeli nadajnik i odbiornik beda siebie widzialy, zasieg bez problemow.
nike21 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Adas kazdy zestaw dobry... kazdy bedzie dzialal z 4m na pewno ja jednak szukalbym myszki z przyciskami pod kciukiem i z dwukierunkowa rolka :gwizdanie:
Adas Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Adas kazdy zestaw dobry... kazdy bedzie dzialal z 4m na pewno ja jednak szukalbym myszki z przyciskami pod kciukiem i z dwukierunkowa rolka :gwizdanie: myszka z dodatkowymi bajerami czemu nie, ale zeby w zestawie byla z wzglednie prosta klawiatura
nike21 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 wieczór , śpita czy co?? ja bylem upolowac cos na kolacje i wlasnie teraz wcinam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi