Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 cześć Bartek a Ty nie w sklepie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 z ajerkoniakiem i pozniej bedziesz prowadzic? taaa
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 to zostaje mi tylko na gliny dzwonić że pijak za kierownicą na piątkowie
Musashi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 z ajerkoniakiem i pozniej bedziesz prowadzic? taaa ale ajerkoniak? nie pijasz juz zupki z chmiela?
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 on przeszedł w inną strefę trunkową
Musashi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 on przeszedł w inną strefę trunkową
variocustoms Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Musashi już kiedyś brałem Nootropil bo mi lekarz zapisał, to nie są "drugi", kiedyś jak miałem nawał roboty to na neurologii wylądowałem bo miałem chwilowe zaniki świadomości i 2 razy w 2 tygodnie wjechałem w tył w inne auta, widziałem, że ruszają ale już nie widziałem jak się zatrzymują - wolę teraz tego uniknąć i łyknę sobie trochę brain boostera
Musashi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Musashi już kiedyś brałem Nootropil bo mi lekarz zapisał, to nie są "drugi", kiedyś jak miałem nawał roboty to na neurologii wylądowałem bo miałem chwilowe zaniki świadomości i 2 razy w 2 tygodnie wjechałem w tył w inne auta, widziałem, że ruszają ale już nie widziałem jak się zatrzymują - wolę teraz tego uniknąć i łyknę sobie trochę brain boostera mozna brac ale tylko pod kontrola dobrego neurologa.
variocustoms Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 wiem wiem, u mnie jest tak, że jak mam full stres dostaję hipercholesterolemi i to mi blokuje mózgownicę
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 właśnie tak czytam jak księge czarów
Azunia Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Cześć chłopaki cześć jak tam A no jakoś... trochę nuda, zaraz trza obiad kopsnąć a Ty co tam? spamujesz? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ja siedzę i pracuje ... ja już po obiedzie :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja dopiero za 30 min będę na Poznań zmykał
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a ja zaraz będę ćwiczył ... a nie chce mi się jak cholera
Rekomendowane odpowiedzi