nike21 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ooo co tam słychać Panie78 [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________ co tam slychac ciekawego? kiedy parapetówa ?? raczej półkówa jak zwał tak zwał - 1 jest pewne postawić by wypadało bida jak zawsze spoko - jakoś leci czesc siniak witamy w naszych skromnych progach :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 bida jak zawsze spoko - jakoś leci bida u ciebie, nie no stary jak bym cie nie znał to bym uwierzył auta jak rękawiczki albo skarpetki zmienia co miesiąc i jeszcze źle
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 bida jak zawsze spoko - jakoś leci bida u ciebie, nie no stary jak bym cie nie znał to bym uwierzył auta jak rękawiczki albo skarpetki zmienia co miesiąc i jeszcze źle taaaa co 2 tygodnie .......... chyba sprzedam B7 i znowu kupie mieszkanie
Patrykbor Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 bede w poznnaiu 23 listopada bo Paula ma obronę na uczelnie ale bede raczej tylko kilka godzin i wracam szybko na lublin no to niestety sie nie zobaczymy bo ja 18.11 do pracy spadam na miesiąc[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:04_________________________________________________ hyhy co taki ucieszony z życia był czy cuś niestety nie ten tydzień ;(
nike21 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ............w końcu zima idzie dorezaj webasto
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ............w końcu zima idzie dorezaj webasto też to jakieś wyjście
Patrykbor Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ............w końcu zima idzie dorezaj webasto też to jakieś wyjście farelka i przedłużacz z domu wystarczy
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Idzie dwóch policjantów na patrolu. Jeden zauważa na ziemi lusterko i je podnosi.Patrzy i mówi do drugiego: -Patrz, ku*wa!! Moje zdjęcie!! A ten drugi patrzy i mówi: -No co ty ku*wa gadasz,przecież to moje zdjęcie!! No i tak się kłócą.Idą do komendanta,żeby spór rozstrzygnął.Ten bierze lusterko i mówi: -No co wy,komendanta nie poznajecie?? Jak będziecie dalej tak pić na służbie to was zwolnię. Wkłada lusterko do kieszeni i idzie do domu.W domu się przebiera i kładzie przed telewizorem.Przychodzi do niego córka i mówi: -Ojciec,daj mi na kino -Poszukaj w kieszeni spodni od munduru No to córka szuka pieniędzy i wyjmuje lusterko.Patrzy na nie i krzyczy: -Mamo!! Ojciec zarwał jakąś młodą d*pę . Matka podchodzi patrzy i mówi: - No co ty, to jakaś stara ku*wa.
nike21 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 chlopaki poszukuje filmiku z Pily gdzie startowal Trzeniu chyba z Ogrem... nie ten z galerii zlotowej...[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:29_________________________________________________ Idzie dwóch policjantów na patrolu. Jeden zauważa na ziemi lusterko i je podnosi.Patrzy i mówi do drugiego: -Patrz, ku*wa!! Moje zdjęcie!! A ten drugi patrzy i mówi: -No co ty ku*wa gadasz,przecież to moje zdjęcie!! No i tak się kłócą.Idą do komendanta,żeby spór rozstrzygnął.Ten bierze lusterko i mówi: -No co wy,komendanta nie poznajecie?? Jak będziecie dalej tak pić na służbie to was zwolnię. Wkłada lusterko do kieszeni i idzie do domu.W domu się przebiera i kładzie przed telewizorem.Przychodzi do niego córka i mówi: -Ojciec,daj mi na kino -Poszukaj w kieszeni spodni od munduru No to córka szuka pieniędzy i wyjmuje lusterko.Patrzy na nie i krzyczy: -Mamo!! Ojciec zarwał jakąś młodą d*pę . Matka podchodzi patrzy i mówi: - No co ty, to jakaś stara ku*wa. :polew: :polew: :polew: :polew:
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 chlopaki poszukuje filmiku z Pily gdzie startowal Trzeniu chyba z Ogrem... nie ten z galerii zlotowej... to? http://www.youtube.com/watch?v=jcYbGeT0zCM&feature=player_embedded
nike21 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 chlopaki poszukuje filmiku z Pily gdzie startowal Trzeniu chyba z Ogrem... nie ten z galerii zlotowej... to? http://www.youtube.com/watch?v=jcYbGeT0zCM&feature=player_embedded podziekowal [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:52_________________________________________________ cześć i czołem jak minął dzionek o kolejny siniak na horyzoncie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 jestem jestem ale zaraz idę w kimono bo zmachany jestem .... na spota muszę się wyspać ...
nike21 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Nike (Biały) też umarł :polew: :polew: :polew: :polew:
Adas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 03:28_________________________________________________ [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 04:01_________________________________________________ide spac :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 03:28_________________________________________________ [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 04:01_________________________________________________ide spac :gwizdanie: tyn jaki pijok
Rekomendowane odpowiedzi