Iverson Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 nie pamiętasz jak żeś mnie z Ozixem gonił :gwizdanie:
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 nie pamiętasz jak żeś mnie z Ozixem gonił :gwizdanie: pamiętam jak cię oZiO dopadł, aleś piszczał jak dziewica :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Iverson Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pamiętam jak oZiO dopadł, piszczała jak dziewica :laghing2: :laghing2: :laghing2: we 2 żeście wiewiórkę zapinali :shocked: , zoofile i zwyrole
Madas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 nie pamiętasz jak żeś mnie z Ozixem gonił :gwizdanie: a to zwyrole
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pamiętam jak oZiO dopadł, piszczała jak dziewica :laghing2: :laghing2: :laghing2: we 2 żeście wiewiórkę zapinali :shocked: , zoofile i zwyrole nie przekręcaj nie przekręcaj
fantastic Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Cytat: fuzzy-wuzzy Dzisiaj o 12:52 witam, jestem użytkownikiem audi a3 (a3-club.net). W najbliższym czasie organizuję dyno day na hamowni w geko cars (Poznań). Do końca tygodnia będzie ustalony termin (21 lub 28 listopad 2009). Nie chciałem robić bałaganu na forum, dlatego zwracam się bezpośrednio do Ciebie. Koszt wizyty na hamowni będzie wynosił 60 pln. (jeśli uda się uzbierać odpowiednią liczbę osób-min. 10). Wszystkich info. chętnie udzielę na GG 552-4543. Poniżej link do wątku na stronie a3-club.net http://a3-club.net/forum/showthread.php?p=490952#post490952 Proszę o poinformowanie użytkowników A4. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za pomoc. dla waszej informacji: w WSTRgarage w Poznaniu cena pojedyńczego hamowania auta 70pln cena grupowego hamowania (min.10 aut) 50zł od auta. więcej info http://chiptuning.poznan.pl/Witaj.html
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 nie pamiętasz jak żeś mnie z Ozixem gonił :gwizdanie: musiałeś być strasznie słaby bo Cie nie pemiętam1!! poza tym ja tam byłem zajęty innym obiektem więc tym bardziej nie możliwe !!! a za te oszczerstwa przy najbliższej okazji na pewno Cię pogonię :evil: :bicz3: :bicz3: :bicz:
Iverson Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 idzie odsiecz...Ive dalej bo zara spiderman na polsacie , a muszę zobaczeć co przegapiłem w 2 pierwszych częściach
Madas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 idzie odsiecz...Ive [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 19:54_________________________________________________aaaaaa już wiem o co kaman
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 idzie odsiecz...Ive [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 19:54_________________________________________________aaaaaa już wiem o co kaman CZeść Madas:P TĘSKNIŁEM :cwaniak1: :beer1:
Iverson Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja tam byłem zajęty innym obiektem więc tym bardziej nie możliwe !!! a za te oszczerstwa przy najbliższej okazji na pewno Cię pogonię :evil: :bicz3: :bicz3: :bicz: noooo na pewno , grota nestle u wiewiórki na pewno jest za***ista , że MCM dołączył hyhyhy , wiedziałem , że jesteście zwyrole te bicze i szatanskie przebranie , sodomia i gomoria normalnie
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 CZyli jesteś rudy:D?? no spoko może być w ostateczności.. chociaż szkoda że nei jesteś Lisiczką ;(( ale co tam;> Pożyczę od Kureda flagę wielkopolski
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja tam byłem zajęty innym obiektem więc tym bardziej nie możliwe !!! a za te oszczerstwa przy najbliższej okazji na pewno Cię pogonię :evil: :bicz3: :bicz3: :bicz: noooo na pewno , grota nestle u wiewiórki na pewno jest za***ista , że MCM dołączył hyhyhy , wiedziałem , że jesteście zwyrole te bicze i szatanskie przebranie , sodomia i gomoria normalnie przyganiał kocioł...
Madas Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 CZyli jesteś rudy:D?? no spoko może być w ostateczności.. chociaż szkoda że nei jesteś Lisiczką ;(( ale co tam;> Pożyczę od Kureda flagę wielkopolski flaga jest u mnie w domu nie pożyczę do Waszych podrywek
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 co tu sie wyrabia Radom w Poznaniu :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 co tu sie wyrabia Radom w Poznaniu :gwizdanie: no dobra nie chcecie mnie tu to ide do siebie pa ;(
Rekomendowane odpowiedzi