Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj kolegowie super :naughty:

Opublikowano

Ta wiadomość została już wysłana! Może to być spowodowane przypadkowym podwójnym kliknięciem lub próbą odświeżenia strony.

Bartek :) chyba z 5 razy starałem się napisać wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia no i przynajmniej 2 szkrabów co by dały czadu :)

Opublikowano

Pany, prośba jest :wink4: wiecie coś o silniku BMM (montowany w A3 grudzień 06)? czy możliwe, że to ma S-tronic? znajomy mnie "męczy" a ja coś nie potrafię odpowiedzieć :decayed:

Opublikowano

A co ma silnik do skrzyni? niech sprawdzi po VINie jaki ma typ skrzynki

Opublikowano

Pany, prośba jest :wink4: wiecie coś o silniku BMM (montowany w A3 grudzień 06)? czy możliwe, że to ma S-tronic? znajomy mnie "męczy" a ja coś nie potrafię odpowiedzieć :decayed:

pytanie do M :mysli:

a pytales na jakims forum A3? tam maja swoja baze wiedzy :)

Opublikowano

pytanie do M :mysli:

a pytales na jakims forum A3? tam maja swoja baze wiedzy :)

oni tam jacyś agresywni są, co się spytasz to zjebka :decayed: a wyszukiwarka nic nie daje :confused4: jedynie wiem, że to jest podobno 8V i ma słabsze wtryski :mysli:[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 23:02_________________________________________________

A co ma silnik do skrzyni? niech sprawdzi po VINie jaki ma typ skrzynki

nic :wink4: pytam się czy silnik jest w miarę spoko i czy w 06 były już DSG :cool1:

Opublikowano

DSG :cool1:

:kox:[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 23:30_________________________________________________ale nie taki motor... :thumbdown: tak z 200+ minimum... :mysli:[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 23:31_________________________________________________i Q :kox:

Opublikowano

nikuś to nie dla mnie :cool1: ja następną biorę 2.0T w dsg :kox:

Opublikowano

w A3?i Q?

Opublikowano

w A3?i Q?

niekoniecznie A3 :naughty: się coś wymyśli :tongue4:

a co do tamtej to już wiem, że było DSG o kodzie JPJ, tylko ten BMM to nie wiem co to jest :mysli: jednemu kolesiowi przy 142 tys. walnął korbowód... :rolleyes:

Opublikowano

bez chipa mial motor?

Opublikowano

bez chipa mial motor?

nie wiem, gdzieś na jakimś forum wyczytałem... ta sztuka na 88 tys. tylko przebiegu...

Opublikowano

60kkm to rok...

Opublikowano

60kkm to rok...

kupiony był roczny czy 1,5 roczny z Belgi bodajże z przebiegiem 62 i koleś teraz zrobił w rok ok. 20 tysi :wink4: koleś mieszka z 10km ode mnie, więc wszystko jest do sprawdzenia, VIN już mam, tylko opinie o silniku mnie interesują :wink4: koleś sprzedaje, bo kupuje mieszkanie w Poznaniu... :rolleyes: jakby się coś komuś nasunęło to pisać :wink4:

ja spadam do wyra już, narka :hi:

Opublikowano

Ja w rok zrobiłem 78 tkm, tzn. 2 razy z rzędu[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 00:10_________________________________________________Piechol w jakiej budzie ten motorek jest ?

Opublikowano

Ja w rok zrobiłem 78 tkm, tzn. 2 razy z rzędu[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 00:10_________________________________________________Piechol w jakiej budzie ten motorek jest ?

A3 Sportback :)

Opublikowano

dzieki wszystkim za życzenia :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

ooo, co tak pozno? :cool1:

Opublikowano
:bry: