nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Z przyjaciółmi się wybraliśmy - pogoda jest ładna. Na zmianę chmurki i słońce ale nie pada Spacer już był... Teraz dziewczyny siedzą w SPA a my wróciliśmy z basenu i sączymy piwko w restauracji Generalnie fajnie jest - w końcu odpoczywam po kolejnych modyfikacjach ale siano dalej wycieka... :polew:
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Z przyjaciółmi się wybraliśmy - pogoda jest ładna. Na zmianę chmurki i słońce ale nie pada Spacer już był... Teraz dziewczyny siedzą w SPA a my wróciliśmy z basenu i sączymy piwko w restauracji Generalnie fajnie jest - w końcu odpoczywam po kolejnych modyfikacjach ...skoro tak polecacie, zapytam się czy smażone cycyki tu podają zasłużyłeś ... kartkę przyślijcie ... podaje adres: Adam A al. Janka P 62-030 Liban
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ...skoro tak polecacie, zapytam się czy smażone cycyki tu podają
Yelo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 spadam posprzatac w chacie... do pozniej Sprzątaj, sprzątaj, jutro masz spota, więc trzeba ładnie gości przywitać :gwizdanie: myślisz że Nikuś jest właścicielem hali garażowe w KC Myślę, że zmieniamy miejsce spota, skoro tak ładnie posprzątać zamierza... Ocenimy sami...
Bart-S Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Z przyjaciółmi się wybraliśmy - pogoda jest ładna. Na zmianę chmurki i słońce ale nie pada Spacer już był... Teraz dziewczyny siedzą w SPA a my wróciliśmy z basenu i sączymy piwko w restauracji Generalnie fajnie jest - w końcu odpoczywam po kolejnych modyfikacjach ale siano dalej wycieka... :polew: No ale w końcu nie jest przyjemnie tylko dla mnie Ale spoko za tydzień wracam do starych przyzwyczajeń - kupiłem nowe lusterka zewnętrzne i moduły do drzwi Kartkę Ci dostarczę osobiście
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 dobra idę obierać ziemniaki :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 dobra idę obierać ziemniaki :gwizdanie: ja niedługo też
Yelo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 dobra idę obierać ziemniaki :gwizdanie: ja niedługo też :mniam:
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 dobra idę obierać ziemniaki :gwizdanie: ja niedługo też :mniam: nooo, i pieczony kurczaczek
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 dobra idę obierać ziemniaki :gwizdanie: na frytki? juz nie pamietam kiedy takie jadlem...[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:55_________________________________________________ dobra idę obierać ziemniaki :gwizdanie: ja niedługo też :mniam: nooo, i pieczony kurczaczek cycki?
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 cycki? :decayed udka dobra noga nie jest zla
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 cycki? :decayed udka dobra noga nie jest zla noo, pieczona, z kartofelkami i kukurydzą
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja też uwielbiam cycki w dobrej panierce :kox:
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja też uwielbiam cycki w dobrej panierce :kox: cycki najlepsze sa sote
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja też uwielbiam cycki w dobrej panierce :kox: Ja robię bez panierki, z samymi przyprawami z piekarnika, mają mniej tluszczyku
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja też uwielbiam cycki w dobrej panierce :kox: cycki najlepsze sa sote a Ty nie miałeś czasem sprzątać
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja też uwielbiam cycki w dobrej panierce :kox: cycki najlepsze sa sote a Ty nie miałeś czasem sprzątać o właśnie :bicz3: [br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 13:06_________________________________________________Kur*** ja to mam zakwasy, nie dziwcie się jutro że będę chodzić jak bym zamiast nóg miała kołki
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 na bank lenia załapał :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 na bank lenia załapał :gwizdanie: albo tak się zmęczył że przerwe zrobił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi