Iverson Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ze starej ekipy nie wpadają : Kuredu wyjechał Ive Pawlik Urbik Duluki Pwal Sunday Wentyl Paweł Poznań bywa czasem Petru Vario Fantastic praca w Szwecji Blindu praca Niemcy kto to Petru??
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ze starej ekipy nie wpadają : Kuredu wyjechał Ive Pawlik Urbik Duluki Pwal Sunday Wentyl Paweł Poznań bywa czasem Petru Vario Fantastic praca w Szwecji Blindu praca Niemcy kto to Petru?? Peter z Kalisza
marcys Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam.panowie jak tam spocik,może byśmy się spotkali 6.12.2009 w pile,a może jakaś inna propozycja
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 jest kilku nowych, mieli przyjechac i d*pa
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ze starej ekipy nie wpadają : Kuredu wyjechał Ive Pawlik Urbik Duluki Pwal Sunday Wentyl Paweł Poznań bywa czasem Petru Vario Fantastic praca w Szwecji Blindu praca Niemcy Adas czasem bywa a ja to co?
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam.panowie jak tam spocik,może byśmy się spotkali 6.12.2009 w pile,a może jakaś inna propozycja cześć spocik jako tako ... wpadniemy do Piły ale chyba 12.12 .... więc poddajcie to dyskusji [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 20:43_________________________________________________ ze starej ekipy nie wpadają : Kuredu wyjechał Ive Pawlik Urbik Duluki Pwal Sunday Wentyl Paweł Poznań bywa czasem Petru Vario Fantastic praca w Szwecji Blindu praca Niemcy Adas czasem bywa a ja to co? Ty czasem jesteś ... ale jak kontroler :polew:
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam.panowie jak tam spocik,może byśmy się spotkali 6.12.2009 w pile,a może jakaś inna propozycja cześć spocik jako tako ... wpadniemy do Piły ale chyba 12.12 .... więc poddajcie to dyskusji [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 20:43_________________________________________________ ze starej ekipy nie wpadają : Kuredu wyjechał Ive Pawlik Urbik Duluki Pwal Sunday Wentyl Paweł Poznań bywa czasem Petru Vario Fantastic praca w Szwecji Blindu praca Niemcy Adas czasem bywa a ja to co? Ty czasem jesteś ... ale jak kontroler :polew: powiedz kiedy mnie nie było na spocie?
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam.panowie jak tam spocik,może byśmy się spotkali 6.12.2009 w pile,a może jakaś inna propozycja dzisiaj wstepnie juz obgadalismy ten temat
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Ty czasem jesteś ... ale jak kontroler :polew: powiedz kiedy mnie nie było ostatnio na spocie? jesteś prawie zawsze 1 raz Cię nie było ostatnimi czasy bo na wczasach byłeś ... żartowałem sobie konusie
marcys Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam.panowie jak tam spocik,może byśmy się spotkali 6.12.2009 w pile,a może jakaś inna propozycja dzisiaj wstepnie juz obgadalismy ten temat ok. czekamy na propozycje
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Ty czasem jesteś ... ale jak kontroler :polew: powiedz kiedy mnie nie było ostatnio na spocie? jesteś prawie zawsze 1 raz Cię nie było ostatnimi czasy bo na wczasach byłeś ... żartowałem sobie konusie no to mnie sie tu zachowuj
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam.panowie jak tam spocik,może byśmy się spotkali 6.12.2009 w pile,a może jakaś inna propozycja dzisiaj wstepnie juz obgadalismy ten temat ok. czekamy na propozycje 12.12 to nasza propozycja [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 20:50_________________________________________________ Ty czasem jesteś ... ale jak kontroler :polew: powiedz kiedy mnie nie było ostatnio na spocie? jesteś prawie zawsze 1 raz Cię nie było ostatnimi czasy bo na wczasach byłeś ... żartowałem sobie konusie no to mnie sie tu zachowuj
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 , ja bym wpadal chetnie nawet co tydzien jak bym mial robote w Berlinie
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 , ja bym wpadal chetnie nawet co tydzien jak bym mial robote w Berlinie załatwi Ci się i pracę w Berlinie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 , ja bym wpadal chetnie nawet co tydzien jak bym mial robote w Berlinie Ty jestes usprawiedliwiony
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ale w styczniu sie to zmieni a co wracasz do PL?
Rekomendowane odpowiedzi