Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 w wątku to czasem stypa na maxa ...tylko bez obiadu no adasiu ja niestety teraz pracuje od 7 do 22 więc jak już przyjdę do domu to nie mam sił na nic tylko spać to podaj mi numer twojego konta bo bede mial pare wiekszych wydatkow a co? Chcesz wspomóc kolegę w ciężkich czasach [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:23_________________________________________________ ja mam tez 45 km do poznania jakos daje rade jak tylko moge :gwizdanie: wiesz ja mam 130 w 1 stronę , a jak jestem w Tbg to 470km , więc nie rozmawiajmy o odległościach , skoro ludzie z Poznania nie docierają na spota bo im sie nie chce już sie nie tłumacz :polew:
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Maciej ty masz tez jakas rodzinke w sremie o ile dobrze pamietam
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja mam tez 45 km do poznania jakos daje rade jak tylko moge :gwizdanie: wiesz ja mam 130 w 1 stronę , a jak jestem w Tbg to 470km , więc nie rozmawiajmy o odległościach , skoro ludzie z Poznania nie docierają na spota bo im sie nie chce ja z Libanu też nie ma blisko a byłem na wszystkich spotach
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Maciej ty masz tez jakas rodzinke w sremie o ile dobrze pamietam tak i to dużo
Iverson Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 sami zaczęliście , no co jest z tym Kaliszem , było już parę propozycji ale nikt jakoś chętnie sie nie wypowiedział
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 sami zaczęliście , no co jest z tym Kaliszem , było już parę propozycji ale nikt jakoś chętnie sie nie wypowiedział ja to zawsze chętny na odwiedzinowe spoty
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja mam tez 45 km do poznania jakos daje rade jak tylko moge :gwizdanie: wiesz ja mam 130 w 1 stronę , a jak jestem w Tbg to 470km , więc nie rozmawiajmy o odległościach , skoro ludzie z Poznania nie docierają na spota bo im sie nie chce Tomeczku przepraszam nie mialem na mysli twojej persony kochanie
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 sami zaczęliście , no co jest z tym Kaliszem , było już parę propozycji ale nikt jakoś chętnie sie nie wypowiedział ja raz na jakiś czas mogę wpaść do kalisza alie nie co drugi spot
Iverson Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Tomeczku przepraszam nie mialem na mysli twojej persony kochanie prześlij całusa i będzie oki
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Maciej ty masz tez jakas rodzinke w sremie o ile dobrze pamietam tak i to dużo to jak bedziesz w sremie to moze jakiegos kawulca zrobimy co?
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 sami zaczęliście , no co jest z tym Kaliszem , było już parę propozycji ale nikt jakoś chętnie sie nie wypowiedział ja raz na jakiś czas mogę wpaść do kalisza alie nie co drugi spot bo co drugi też do Piły i wyjdzie że spoty w Poznaniu umarną :polew: [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:31_________________________________________________ Maciej ty masz tez jakas rodzinke w sremie o ile dobrze pamietam tak i to dużo to jak bedziesz w sremie to moze jakiegos kawulca zrobimy co? ja mam kolegę w Śremie :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Maciej ty masz tez jakas rodzinke w sremie o ile dobrze pamietam tak i to dużo to jak bedziesz w sremie to moze jakiegos kawulca zrobimy co? z chęcią, w śremie jestem raz na drw - trzy tygodnie więc stosunkowo często
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Tomeczku przepraszam nie mialem na mysli twojej persony kochanie prześlij całusa i będzie oki dla ciebie wszystko [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:32_________________________________________________ Maciej ty masz tez jakas rodzinke w sremie o ile dobrze pamietam tak i to dużo to zapraszam to jak bedziesz w sremie to moze jakiegos kawulca zrobimy co? z chęcią, w śremie jestem raz na drw - trzy tygodnie więc stosunkowo często
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________ ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie tam tez znam troszke ludzi
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 a ty gdzie dokłądnie mieszkasz w śremie?
Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________ ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie tam tez znam troszke ludzi Grabowski Grabowska
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________ ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie tam tez znam troszke ludzi często z justyną jeździmy na obiad do tropicany, a w zbrudzewie kogo znasz?[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:37_________________________________________________swego czasu balowałem często z braćmi kłakami, ale teraz już nie ma kontaktu
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________ ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie tam tez znam troszke ludzi Grabowski Grabowska Anna i Rafal moze?
Rekomendowane odpowiedzi