Madas Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________ ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie tam tez znam troszke ludzi Grabowski Grabowska Anna i Rafal moze? chyba tak mój kolega się ochajtał z Anią i ma brata który próbował coś nawet na gitarze czy na czymś tam pogrywać .... ten kolega wziął nazwisko po Ani a na imię ma Paweł i jest dyrektorem sklepów Arturo
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________ ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie tam tez znam troszke ludzi dobrze znam wlasciciela tego lokalu często z justyną jeździmy na obiad do tropicany, a w zbrudzewie kogo znasz?[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:37_________________________________________________swego czasu balowałem często z braćmi kłakami, ale teraz już nie ma kontaktu
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 kiedyś bywałem na rynku "pod balkonem" ale chyba kucharz się tam zmienił i wolę jeździć do tropy
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 kiedyś bywałem na rynku "pod balkonem" ale chyba kucharz się tam zmienił i wolę jeździć do tropy wlasciciela tego lokalu tez znam [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:45_________________________________________________Bartek mial tez ekwador w manieczkach i w mielnie
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 kiedyś bywałem na rynku "pod balkonem" ale chyba kucharz się tam zmienił i wolę jeździć do tropy wlasciciela tego lokalu tez znam kiedyś był też fajny skorpion ale teraz tam jest sklep meblowy, (chyba że już jest coś innego)
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam mowimy o innych osobach bo pana r. grabowskiego znam dobrze ,handluje autami i musialem mu kiedys r.. obic bo odbil mi anie a ona z domu nazywala sie fogt[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:47_________________________________________________ kiedyś bywałem na rynku "pod balkonem" ale chyba kucharz się tam zmienił i wolę jeździć do tropy wlasciciela tego lokalu tez znam z tym lokalem to byly dziwne historie i wlasciciele sie zmieniali kiedyś był też fajny skorpion ale teraz tam jest sklep meblowy, (chyba że już jest coś innego)
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam mowimy o innych osobach bo pana r. grabowskiego znam dobrze ,handluje autami i musialem mu kiedys r.. obic bo odbil mi anie a ona z domu nazywala sie fogt a może tak mu obiłeś że zapomniał jak sie nazywał
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 teraz chyba nazywa sie imperium a wlascicielem jest moj byly sasiad
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Adam mowimy o innych osobach bo pana r. grabowskiego znam dobrze ,handluje autami i musialem mu kiedys r.. obic bo odbil mi anie a ona z domu nazywala sie fogt[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:47_________________________________________________ kiedyś bywałem na rynku "pod balkonem" ale chyba kucharz się tam zmienił i wolę jeździć do tropy wlasciciela tego lokalu tez znam z tym lokalem to byly dziwne historie i wlasciciele sie zmieniali kiedyś był też fajny skorpion ale teraz tam jest sklep meblowy, (chyba że już jest coś innego) w skorpionie zawsze z kłakami siedzieliśmy
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 a to inne osoby ten o ktorym mowie ma biala glowe i duze blizny na lukach brwiowych
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 teraz chyba nazywa sie imperium a wlascicielem jest moj byly sasiad skorpion to nie imperium
variocustoms Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Panowie nie pijcie do mnie, chciałem wpaść ale miałem 1600 km w pupie,, mega zdygany itp. itp. a tak BTW na forum cały czas się udzielam, nie siedzę na www.lexusownersclub.com tylko na A4-klub
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to nazwisko tez mi cos mowi ale srem jest maly znasz duzo ludzi mowisz czesc ale jak sie ktos nazywa to nie bardzo pamietasz[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________ teraz chyba nazywa sie imperium a wlascicielem jest moj byly sasiad skorpion to nie imperium skorpion byl kolo dworca o ile dobrze pamietem
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to nazwisko tez mi cos mowi ale srem jest maly znasz duzo ludzi mowisz czesc ale jak sie ktos nazywa to nie bardzo pamietasz[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________ teraz chyba nazywa sie imperium a wlascicielem jest moj byly sasiad skorpion to nie imperium skorpion byl kolo dworca o ile dobrze pamietem tak a imperium jest koło relaxu
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 hehe Maciej lepiej sie orientujesz niz ja. zgadza sie[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:58_________________________________________________ale jak ostatnio bylem tam gdzie byl scorpion to mial to moj byly sasiad a gore ta disco mial tez bartek rakoski[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:00_________________________________________________a imperium jest piotra sledzia tego co ma tropicane
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 swego czasu bawiłem sie co tydzień w śremie, z wyjątkiem wakacji bo wtedy nowy dębiec "niedźwieź"[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:02_________________________________________________i od czasu do czasu do młynu w racocie się zaglądało
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja wpadam do tych knajp sporadycznie bo nie za czesto bywam w pl , duzo ludzi sie wyprowadzilo wiecej sie wprowadzilo no i tak to wyglada
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja wpadam do tych knajp sporadycznie bo nie za czesto bywam w pl , duzo ludzi sie wyprowadzilo wiecej sie wprowadzilo no i tak to wyglada A na jakiej ulicy Ty mieszkasz?
Rekomendowane odpowiedzi