Pepin Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 cześć laski .. pora spać i całe szczęście że jedna laska przegrała w finale tańca z gwiazdami ... bo to tak jakby zawodowy ścigacz przyjechał na nasze gokarty ... Urbańska jest zawodową tancerką i powinna być niedopuszczona do tej konkurencji ... ale chyba ja ktoś chciał wypromować yes yes yes przegrała i wygrała sympatyczna Ania
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Panowie nie pijcie do mnie, chciałem wpaść ale miałem 1600 km w pupie,, mega zdygany itp. itp. a tak BTW na forum cały czas się udzielam, nie siedzę na www.lexusownersclub.com tylko na A4-klub Bartek ja widzialem pare aut z numerami pse na zdieciach sam bylem pare razy na spotach i nigdy wiecej ich juz nie widzialem. sam za wiele w tej sprawie nie moge sie udzielac bo sam za czesto nie odwiedzam lecz to z przyczyny odleglosci
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 cześć laski .. pora spać wpierw sie przywitaj a potem żegnaj
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja wpadam do tych knajp sporadycznie bo nie za czesto bywam w pl , duzo ludzi sie wyprowadzilo wiecej sie wprowadzilo no i tak to wyglada A na jakiej ulicy Ty mieszkasz? zaulek olgi boznanskiej to jest to osiedle domkow za szpitalem niedaleko poligonu
Pepin Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 cześć laski .. pora spać wpierw sie przywitaj a potem żegnaj no przywitałem siem .. i od razu idem spać .. Młodzik wieczór stosunkowo miło upływa wrrr ?
variocustoms Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 blind nie o Ciebie mi chodziło
Pepin Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 blind nie o Ciebie mi chodziło A Ty zając znowu bez czapki ?
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 blind nie o Ciebie mi chodziło to milo z twojej strony
variocustoms Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 czapka była dużo wcześniej, pepin, ślepniesz na starość ?
Młodzik Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja wpadam do tych knajp sporadycznie bo nie za czesto bywam w pl , duzo ludzi sie wyprowadzilo wiecej sie wprowadzilo no i tak to wyglada A na jakiej ulicy Ty mieszkasz? zaulek olgi boznanskiej to jest to osiedle domkow za szpitalem niedaleko poligonu jak jedziesz ja cmentarz komunalny?
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 panowie milego wieczoru zycze. musze spadac pod prysznic i do wyrka bo jutro znow do roboty [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:19_________________________________________________ ja wpadam do tych knajp sporadycznie bo nie za czesto bywam w pl , duzo ludzi sie wyprowadzilo wiecej sie wprowadzilo no i tak to wyglada dokladnie Maciej tam A na jakiej ulicy Ty mieszkasz? zaulek olgi boznanskiej to jest to osiedle domkow za szpitalem niedaleko poligonu jak jedziesz ja cmentarz komunalny?
Pepin Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 czapka była dużo wcześniej, pepin, ślepniesz na starość ? dwa dni szkoły ... może masz rację
blind1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 tak Macieju na tym osiedlu jak juz jestes na tej prostej na cmentarz to po prawej stronie.albo jak skrecisz przed lecznica w prawo to 500m i jestes u mnie
wentyl Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 :hi: siema wszystkim jak miło znowu tu zajrzeć choć na chwile
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 :hi: siema wszystkim jak miło znowu tu zajrzeć choć na chwile siemka jak tam fura? zrobiona?
wentyl Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 :hi: siema wszystkim jak miło znowu tu zajrzeć choć na chwile siemka jak tam fura? zrobiona? ku***a nie odbieram gdzies w piątek jak zjade na chate :wallbash: :wallbash: a jak tam imprezka udana co :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 acha... a na spota do Pily z nami jedziesz?
wentyl Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 acha... a na spota do Pily z nami jedziesz? kiedy bo przegapiłem
Rekomendowane odpowiedzi