Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 chyba 3 godziny, 1na do Piły, 1na w Pile i 1 z Piły więc efekt synergii daje 4 godziny ja mogę zabrać Cię na stopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 to co Adaś? o 13:00 zbiórka przy Shellu kolo mnie? (tzn kolo makro) czy na rondzie obornickim? Madas odpowiesz mi na to pytanie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________ chyba 3 godziny, 1na do Piły, 1na w Pile i 1 z Piły więc efekt synergii daje 4 godziny ja mogę zabrać Cię na stopa to moze i ja sie z kims zabiore zeby sobie piwko dziabnac a jak nie da rady to jade z Vario PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Panowie idę w kimono bo jutro ciężki dzień w pracy, najazd szwedów mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Panowie idę w kimono bo jutro ciężki dzień w pracy, najazd szwedów mam slodkich snow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Panowie idę w kimono bo jutro ciężki dzień w pracy, najazd szwedów mam slodkich snow no własnie słodkich Vario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 tez zmykam... do juterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 , doberek z ranca[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:29_________________________________________________wstawac dzis juz poniedzialek ,czas wziac sie do roboty [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:30_________________________________________________jeszcze tylko 17 dni i wracam do domku [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:31_________________________________________________spadam do pracy ,milego dzionka wszystkim zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 , doberek z ranca[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:29_________________________________________________wstawac dzis juz poniedzialek ,czas wziac sie do roboty [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:30_________________________________________________jeszcze tylko 17 dni i wracam do domku [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 08:31_________________________________________________spadam do pracy ,milego dzionka wszystkim zycze no ja też jakoś tak wracam . ja jaokoś koło 19 grudnia już spadam na chate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 siemka :> ja od 24.12 mam wolne do 03.01.2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 siemka :> ja od 24.12 mam wolne do 03.01.2010 :gwizdanie: ja mam wolne od dzisiaj do 11.01.2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja mam wolne tylko święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja mam wolne od 19.12 do 3 lutego który podskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A ja mam wolne to, co w kalendarzu na czerwono +pewnie tydzień świąteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 No tak, hihi musisz wydać to co zarobiłeś, zlekka zazdroszczę ale znowu ja bez pracy żyć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja mam wolne od 19.12 do 3 lutego który podskoczy ja sobie wzialem tylko 4 dni wrlopu miedzy swietami a sylwkiem ale jeszcze 10 dni mi zostaje z tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja mam 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozDam Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Doradźcie mi proszę, gdzie w okolicach Poznania znajdę dobrego elektromechanika? Chodzi mi o znajomość audi i filtra DPF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 czy ktoś może doradzić coś .. jak kupić lornetkę ... chcę wydać w granicach 150-200PLN nie więcej zastosowanie : dla wędkarza, chyba dobrze jakby miała jakieś "covery" ochronne na okulary ?[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 11:10_________________________________________________ Doradźcie mi proszę, gdzie w okolicach Poznania znajdę dobrego elektromechanika? Chodzi mi o znajomość audi i filtra DPF. Możesz zacząć tutaj: Wojtek 505 626 350 ul. Kopanina (chyba 63) przyjmuje wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi