Musashi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 hyhy idzie to w dobrym kierunku. projekty coraz ciekawsze. moze przelduzymy do konca tygodnia. w weekend jest wiecej czasu
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 hyhy idzie to w dobrym kierunku. projekty coraz ciekawsze. moze przelduzymy do konca tygodnia. w weekend jest wiecej czasu chyba dobry pomysł
variocustoms Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Azunia, wszystko ładnie i pięknie 32 ale to chyba nie panorama Poznania a jeżeli tak to z której strony bo nie kojarzę budynków. Podobają mi się projekty Petera
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 hyhy idzie to w dobrym kierunku. projekty coraz ciekawsze. moze przelduzymy do konca tygodnia. w weekend jest wiecej czasu chyba dobry pomysł robi sie coraz ciekawiej faktycznie dwa dni moga byc decydujace ja jestem za zeby do niedzieli... w przyszlym tygodniu glosowanie
variocustoms Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Może to brzydko zabrzmi Azunia, ale mam katalog A4 zuberhoer i nie licząc innych numerów rej. to jest na 99% z katalogu Audi.
Musashi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Azunia, wszystko ładnie i pięknie 32 ale to chyba nie panorama Poznania a jeżeli tak to z której strony bo nie kojarzę budynków. Podobają mi się projekty Petera poznan chyba tylko w negatywie, widac budynek AE
variocustoms Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wyciąłem zdjęcie z PDFa ale nie mam jak go skopiować żeby wstawić na forum dla porównania.[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 21:17_________________________________________________ jakoś się udało
Azunia Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 za pozwoleniem, a czy te A4ki które inni wstawiają to są wasze?! NIE, a to co jest w tle to faktycznie Poznań w negatywie, mogę nawet wam przesłać ten oryginał panoramy w kolorze proszę bardzo: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 21:38_________________________________________________i efekt:
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 wszystkie robią się ciekawe ...... Vario jak tam podróż z pracy ....z nikim się nie ścigałeś
Musashi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 zwiewal przed tvn turbo - uwaga pirat :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 zwiewal przed tvn turbo - uwaga pirat :gwizdanie: pewnie by się pochwalił
Musashi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 zwiewal przed tvn turbo - uwaga pirat :gwizdanie: pewnie by się pochwalił czeka na premiere w TV
variocustoms Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Haj, dzisiaj raczej po mieście, musiałem załatwić córce konto na wpłaty od dobrych ludzi w TPD. Po mieście spokojnie. Kiedyś uwaga pirat mnie nie mógł dogonić na Warszawskiej Mondeo 2,5 a ja smigałem Lexem GS300, złapali mnie dopiero pod monopolem. AZUNIA, zwracam honor nie doceniałem twojego graficznego talentu, poprostu mi się skojarzyło i szukałem dziury w całym jak to skorpion
Musashi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 AZUNIA, zwracam honor nie doceniałem twojego graficznego talentu, poprostu mi się skojarzyło i szukałem dziury w całym jak to skorpion kazdy pomysl rodzi kolejne, zwyczajna burza mozgow
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 pomysłów naszym kolegom i koleżance nie brakuje jak widać [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 22:46_________________________________________________a Ive wsiąkł czy co
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 juz po meczu... niestety tylko 1:1 a moglo byc chyba z 10:1 gdyby lepiej celowali... ale jest ok! LECH rzadzi!!
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ooooo jest ktoś kto meczyki Kolejorza lubi :notworthy:
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 noo a co?? z Poznania jestem... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 23:21_________________________________________________a juz myslalem ze nikogo tu nie ma i chcialem isc spac...
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 jestem jestem ... ale mnie zaskoczyłeś że kibicujesz nic nie mówiłeś na spotach....cieszę się
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 jak kolejorz gra to prawie zawsze... w sumie to mozna sie kiedys przejsc na stadion na mecz! tylko gardlo potem przez 2 dni zdycha
Rekomendowane odpowiedzi