kuredu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 myślę że dopłacą nam do pobytu serwis kawowy gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jestem łatwa, będe leżeć jak worek ziemniaków :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeszcze nie znamy ... dopiero będziemy dzwonić i negocjować .... co TY, nie bedziemy negocjować, zgodzimy się na to co nam zaproponują :gwizdanie: jestem łatwa, będe leżeć jak worek ziemniaków :polew: "jestem wiewiorka, swedzi mnie dziurka" :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeszcze nie znamy ... dopiero będziemy dzwonić i negocjować .... dzwoncie dzwoncie a ja jeszcze mysle i mysle jutro dam cynk :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 idę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendor Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A to widzieliście? ;] http://posmiejsie.pl/q/1Dg4v141pR5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 czesc dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 widze ze dialog z Pozkiem znowu prowadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 widze ze dialog z Pozkiem znowu prowadzisz lubię się tak odstresować od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakke Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 guten morgen nie ma to jak spać do 13 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 nie ma to jak spać do 13 :gwizdanie: nie ma to jak browar o 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 guten morgen nie ma to jak spać do 13 :gwizdanie: Ty spiochu nie ma to jak spać do 13 :gwizdanie: nie ma to jak browar o 13 Ty ochleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 guten morgen nie ma to jak spać do 13 :gwizdanie: Ty spiochu nie ma to jak spać do 13 :gwizdanie: nie ma to jak browar o 13 Ty ochleju Ty wytykaczu od czwartku nie piłem, więc się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty wytykaczu od czwartku nie piłem, więc się należy ale od 13:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty wytykaczu od czwartku nie piłem, więc się należy ale od 13:00? wielkie mi rzeczy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty wytykaczu od czwartku nie piłem, więc się należy ale od 13:00? wielkie mi rzeczy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 chociaż jeden normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 chociaż jeden normalny oj nie wiem czy taki normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 chociaż jeden normalny oj nie wiem czy taki normalny ja Cię rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi