Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem ze poznan. godz. 15-16.oo parking stadionu lecha chyba ze ktos ma inne pomysly.

no i dajcie znac kto bedzie. w niedziele, pogoda w poznaniu, ma byc bardzo ladna

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jestem na spocie- REAKTYWACJA SPOTÓW 2008 in progress

Opublikowano

dobra to SPOT 2008 REAKTYWACJA

1.Iverson

2. ja

3....

4....

:a4fan:

Opublikowano

ja tez bede z wiara wiec podlete do waszego zgrupowania

Opublikowano

to z kim tam będziesz?? Jaki klub ma tam spota o tej godz. ??

Opublikowano

jeżeli będę miał dzień wolny - wsiadam do Iversonowego AFNa i widzimy się w Poznaniu! :)

Opublikowano

Lepiej żebyś miał wolne Mr. Pet3r :polew::kox:

Opublikowano

w niedziele na lecha ogolnie sie wiera zjezdza od tak , tydzien temu było wiery sporo ze parking robił sie mały, kto chce to moze sie zmierzyc na małej prostej.

Opublikowano

ja chyba w tym tygodniu odpadam :/

Opublikowano

Basenik a lampek byś nie dał rady podrzucić tak na szybkości :rolleyes:

Opublikowano

zmiescimy sie? :naughty:

pet3r miej wolne miej

basen - zjedzaja sie jakies kluby, czy co?

zapraszamy ktos sie jeszcze przylaczy? :a4fan:

Opublikowano

Porozsyłałem trochę privów do ludków z Poznania ,zobaczymy czy się ktoś odezwie, tylko żeby doszły bo jakieś problemy były z wysłaniem. :disgust:

Opublikowano

do mnie doszło - niestety nie dojade, padł moduł zapłonu. jutro zamiast na spota bede musiał walić na giełde :wallbash:

a to jedyny termin jaki mi pasował bo zawsze albo w pracy albo inne okoliczności. no cóż może następnym razem[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 15:19 _________________________________________________czyba że ktoś by leciał na spota przez wrześnie to chętnie się zabiore, może chłopaki z konina pojadą to chętnie stanę na autostradzie :decayed:

Opublikowano

No to kombinuj jakiegos kumpla i wpadajcie 0 16:00 :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 15:30 _________________________________________________Fierywolf pisał na GG , że też się pojawi na spocie :th:

Opublikowano

Hej widzę, że Poznań odżył :) My ostatnio zaczynaliśmy od 3 autek a teraz trzymamy poziom 8-10 :> Więc może kiedyś przyjedziemy do was , ew. wy do nas , lub spotkamy się w połowie drogi na między wojewódzki spot ;P A drogą zła nie jest :decayed:

Opublikowano

Narazie jeszcze nie mówię hop-sprawozdanie zdamy po jutrzejszym spocie.....trochę nie rozumiem dlaczego ludziom sie nie chce na 2,3 h wyrwać z domu i nie wierzę, ze się nie da tylko troszke chęci.....spot miedzywojewódzki...temat już ruszył :wink4: . Gugas więcej tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25226.msg299166;boardseen#new

Opublikowano

może podlece z kuzynem - tylko jak zobaczycie srebrne bmw to nie strzelać !!! :polew:

Opublikowano

to napisz mu na drzwiach czarnym markerem audi A4 ,to damy spokój :tongue4::decayed:

Opublikowano

Iverson wiem widziałem czytałem :) Ja do Poznania z pod domu jadę 1:15h :) więc daleko nie mam :decayed:

Opublikowano

No to dawaj jutro do nas!! ja z Pleszewa mam 100km i tez cos koło tego jadę, a nastepnym razem my do Łodzi przyjedziemy bo tylko przez nią przejezdżałem, a nigdy nie byłem rekraacyjnie