Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odnośnie miejsca spota to jeszcze pracujemy nad tym, śledź pilnie wątek a napewno się dowiesz!!! :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mistrze....a nie dało by rady przełozyc na 30,03??

Opublikowano

29 lub 30.03 mam nadzieje odbedziemy kolejny spocik wiec nic straconego :cool: oczywiscie tez zapraszamy. :hi::a4fan:

Opublikowano

Potrzebuje dobrego lakiernika z poznania lub okolic ktory ma komore :) Musze pomalowac drzwi i blotnik oraz strzelic polerke. Czy ktos wie ile to moze kosztowac w stolicy WLKP??

Opublikowano

mam gościa ale w Pleszewie, to raczej za daleko dla Ciebie......ale ma komorę :kox:

Opublikowano

jak chcesz moge dac namiary na dwoch. jednego jutro bede mogl ocenic. odbieram peugeota z lakierni.

Opublikowano

No to si. Jak mozesz to napisz co i jak.

Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę polecić lakiernię na ul.Średniej w Poznaniu - boczna od ul.Głównej.

Opublikowano

czyli gdzie to spotkanie ?? NOWY JESTEM :embarrassed:

Opublikowano

miejsce podamy niedlugo. pare dni jeszcze zostalo. :gwizdanie:

Opublikowano

Musashi masz już jakieś info odnośnie miejsca?? :decayed:

Opublikowano

da rade teg ovaga tez tym razem zabrac? podobno mozna dzieki niemu sprawdzic ile mam koni :) tzn ile jest schorowanych i ile zdechlo :P

Opublikowano

Ale 30.03 tez bedzie spocik bo na 16.03 nie zdąrze z niemiec wrocic

Opublikowano

spoty bedą co 2 tyg. jezeli będą na to chetne osoby..... :>

Opublikowano

da rade teg ovaga tez tym razem zabrac? podobno mozna dzieki niemu sprawdzic ile mam koni :) tzn ile jest schorowanych i ile zdechlo :P

lol. kto Ci takich głupot nagadał? błędy na kompie sprawdzić można ale kuce pokaże tylko hamownia, ewentualnie g-tech.

Opublikowano

mam namierzone dwa placyki przy ul .hetmanskiej. jeden stoi pusty i bezpanski. mozna spokojnie sie tam spocic. trzeci punkt to parking starego browaru. pod chmurka - czyli na ostatniej kondygnacji ostatnio, w niedziele bylo pusto, niestety parking jest platny :confused4:

na razie tyle informacji. czekam jeszcze na odpowiedz z M1 powinna byc lada dzien.

mam jeszcze fajne miejscowki na oku ale jeszcze je sprawdzam. oczywiscie gdyby ktos mial pomysl chetnie posluchamy

Opublikowano

na browarze by było lux, jakaś reklama dodatkowa dla klubu, chyba najlepsza opcja to parking przy M1.

Opublikowano

na browarze by było lux, jakaś reklama dodatkowa dla klubu, chyba najlepsza opcja to parking przy M1.

No tak, ale 2 tygodnie temu parking w Browarze w niedzielę pękał w szwach....Podobnie było tydzień temu.Nie, że bym byl stałym bywalcem Browaru, ale miałem coś do załatwienia w pobliżu, autko miałem pożyczone to mówię sobie zaparkuję w Browcu - a tu kicha.

Opublikowano

Browar lipa widze , pozatym dlaczego mamy placić jak gdzie indziej mozemy mieć za free!!! :decayed: