variocustoms Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeszcze nie, w ten mróz nawet o tym nie myślę, żeby samemu spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Helooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 cześć i czołem ja wczoraj pół dnia nie miałem dostępu do forum bo coś nie hajhitla było .... Vario a czemu oni się zwinęli są jakieś przepisy że przy określonych temp nie muszą robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w miejscu pracy musi być +18 a jak pracujesz na dworze na mrozie to pracodawca musi zapewnić ciepłe napoje i jedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Vario a czemu oni się zwinęli są jakieś przepisy że przy określonych temp nie muszą robić Z tego co wiem, to jeśli nie ma w umowie o pracę zapisku, że "praca w temperaturze np do -10" to pracownik ma prawo odmówić wykonywania pracy, jeśli temperatura w pomieszczeniu gdzie ma ja wykonywać spadła poniżej 10 st... Przynajmniej tak jeszcze niedawno było... Trochę nie jestem na bieżąco z przepisami odkąd własna działalność... Jeśli to się zmieniło to niech ktoś poprawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a widzisz nawet nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 + 18 wg. przepisów a na hali teraz jest -8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to widzę, że jednak się zmieniło bo ja pamiętałem, że do 10 st... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 jak glosować na ten klub?? co trzeba kliknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 jak glosować na ten klub?? co trzeba kliknąć? wejdz w ten link i tam jest taki czerwony kwadracik ze strzałką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no klikałem ale nic się nie działo [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 13:18_________________________________________________już widzę że się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tylko klubów nie pomyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no widze widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tylko klubów nie pomyl zagłosowałem na UNO klub bo tak wyczytałem na wątku o glosowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 oż cholerka zaszła pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to Ci Hugo nastrzela :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zabierze mu darmową składkę na 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 psss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a co Ty Nikuś nudy dzisiaj w pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dzisiaj troszkę tak ale jutro mam zawalony dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi