Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kolega Splendor chce zobaczyć jak to wygląda po przeróbce u Ciebie w aucie z audio bo ma identyczną sytuację i będzie jechał na zmianę .... poleciłem mu Bydgoszcz ponieważ już kilka os robiło tam i byli zadowoleni nie wiem czy polecac, zima Mi nie czyta plyty od nawigacji a kuzwa wie czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to ja lepiej jakieś koziołki też z majstruje różnie bywa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze myślałem że mnie poprzesz, a Ty Brutusie przeciwko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 wina płyty zapewne ... a inne czyta ? pewnie tak ...karty sd czyta -pewnie tak ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kolega Splendor chce zobaczyć jak to wygląda po przeróbce u Ciebie w aucie z audio bo ma identyczną sytuację i będzie jechał na zmianę .... poleciłem mu Bydgoszcz ponieważ już kilka os robiło tam i byli zadowoleni nie wiem czy polecac, zima Mi nie czyta plyty od nawigacji a kuzwa wie czemu mi radio ale też nie... jak jest za zimno to laser się jebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze myślałem że mnie poprzesz, a Ty Brutusie przeciwko mnie ależ Michał ja Cię popieram ... bez 2 zdań .... ale siłą nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 musimy kiedy w jeden wieczor napykac z 20 stron co ? ale nie dzis bo jutro na 5 do roboty ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 musimy kiedy w jeden wieczor napykac z 20 stron co ? ale nie dzis bo jutro na 5 do roboty ide spokojnie ...zrobi się klimat jak kiedyś to i poezja popłynie .... nic na siłę i tak widzę że powoli wraca do normy [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:08_________________________________________________ to ja lepiej jakieś koziołki też z majstruje różnie bywa :gwizdanie: hahaha nie no spoko .... koziołki są dostępne ale nie wiem gdzie Nikuś pomóż koledze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 musimy kiedy w jeden wieczor napykac z 20 stron co ? ale nie dzis bo jutro na 5 do roboty ide Też musze w końcu ruszyć z robotą....w chacie to już w sumie co robić niema;/ a jak tak dalej pójdzie to na stacji za 10 zł będe się tankował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 musimy kiedy w jeden wieczor napykac z 20 stron co ? ale nie dzis bo jutro na 5 do roboty ide spokojnie ...zrobi się klimat jak kiedyś to i poezja popłynie .... nic na siłę i tak widzę że powoli wraca do normy no właśnie... fajnie że kilku nowych się odezwało, że odwiedzają forum i mają zamiar wpaść na spocik mam nadzieję że połkną bakcyla jak my kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a co się dzieję ... nie chcę się czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze myślałem że mnie poprzesz, a Ty Brutusie przeciwko mnie ależ Michał ja Cię popieram ... bez 2 zdań .... ale siłą nie ma co przecież się droczę... a Adas mam nadzieje że się nie obraziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Adas nie takie rzeczy przeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 jakby to powiedziec byłem na miękkiej umowie no i nieprzedłużyli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 jakby to powiedziec byłem na miękkiej umowie no i nieprzedłużyli..... w mordę .... ale szukasz w szamotułach czy w poznaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 hahaha nie no spoko .... koziołki są dostępne ale nie wiem gdzie Nikuś pomóż koledze prosze bardzo trzeba edytować tego posta, skopiować link i wkleić w podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w poznaniu....tu w szamoni to nic nie znajde poczciwego. Przedtem tez robiłem w poznaniu prawie a dokładnie to w Man Buss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no to jest cały Nikuś [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:14_________________________________________________ w poznaniu....tu w szamoni to nic nie znajde poczciwego. Przedtem tez robiłem w poznaniu prawie a dokładnie to w Man Buss z szamotuł znam takiego chłopaka a nawet całą rodzinkę Ogórowski .... ksywa Ogór 2 braci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no to jest cały Nikuś mówisz i masz też znam z Szamotuł kilka osób... pracują w Talexie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi