Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem Ja zaś bardzo często jestem w samych PSZ :> PSZ kojarzy mi się ze szkółką bramkarzy najlepszą w Polszy
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem ja mam PZ ...... a co PSZ nie jest lubiana czy co .... bo przyjezdny ostatnio przejezdzalem to na CB tekst....znowu jakis cep na PSZ
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Nikuś, ale ja mówię, że relingi zamienię jeśli znajdzie się chętny na czarne... są maniacy czarnych niuni łotewer
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem Ja zaś bardzo często jestem w samych PSZ :> PSZ kojarzy mi się ze szkółką bramkarzy najlepszą w Polszy ano szkółeczka to fakt bardzo dobra
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja mam PGS... wciskam się w korki bo głupa strugam, że nie jestem stąd
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: co tu taki ruch dzisiaj Tak wyszło jakoś za mojej kadencji na jeszcze tak nie było jak ja tu przybyłem 1.5 roku temu to było 1200 postów ...wyobrażasz sobie a teraz 58400
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem ja mam PZ ...... a co PSZ nie jest lubiana czy co .... bo przyjezdny ostatnio przejezdzalem to na CB tekst....znowu jakis cep na PSZ Trza było mu odwalić !!! NIe umiesz ???? :shocked:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja mam PGS... wciskam się w korki bo głupa strugam, że nie jestem stąd ja do zeszłego roku śmigałem na GBY pomorskie .... to dopiero strugałem głupa :kox: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:51_________________________________________________ co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem ja mam PZ ...... a co PSZ nie jest lubiana czy co .... bo przyjezdny ostatnio przejezdzalem to na CB tekst....znowu jakis cep na PSZ Trza było mu odwalić !!! NIe umiesz ???? :shocked: naucz chłopaka
Gość SuNDaY Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja mam PGS... wciskam się w korki bo głupa strugam, że nie jestem stąd Taa a ja jeszcze większego strugam bo mam ZK na blachach więc jazda po Poznaniu to bajka :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: co tu taki ruch dzisiaj Tak wyszło jakoś za mojej kadencji na jeszcze tak nie było jak ja tu przybyłem 1.5 roku temu to było 1200 postów ...wyobrażasz sobie a teraz 58400 a ty tu przybyłeś prawie rok po mnie...
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem ja mam PZ ...... a co PSZ nie jest lubiana czy co .... bo przyjezdny ostatnio przejezdzalem to na CB tekst....znowu jakis cep na PSZ wiesz skąd to się wzięło? stąd że większość tych na PZ PSZ PMI FZ FMI PCT PKL PKN itd itp jeżdżą jak ostatnie cioty (delikatnie mówiąc) stąd to uwielbienie... jednak Ci z PoznańZadupie są the best
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ]a ty tu przybyłeś prawie rok po mnie... no możliwe .... zauważyłem że tu nikogo z Poznania nie ma poza Nikusiem :polew: :polew:
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem ja mam PZ ...... a co PSZ nie jest lubiana czy co .... bo przyjezdny ostatnio przejezdzalem to na CB tekst....znowu jakis cep na PSZ Trza było mu odwalić !!! NIe umiesz ???? :shocked: Tylko że o mnie raczej nie chodziło bo za mocno nie było go slychac a PSZ-ka jedna w poznaniu to raczej nie jezdzi Ach te kobiety....
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co tu taki ruch dzisiaj :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: Hehe jedna PSZ też się znalazła jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem ja mam PZ ...... a co PSZ nie jest lubiana czy co .... bo przyjezdny ostatnio przejezdzalem to na CB tekst....znowu jakis cep na PSZ wiesz skąd to się wzięło? stąd że większość tych na PZ PSZ PMI FZ FMI PCT PKL PKN itd itp jeżdżą jak ostatnie cioty (delikatnie mówiąc) stąd to uwielbienie... jednak Ci z PoznańZadupie są the best Te cwaniak !!! Ty masz te PZ ???
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja mieszkam blisko Nikiego Ale blachy ze stron rodzinnych
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja mieszkam blisko Nikiego Ale blachy ze stron rodzinnych nie no ja też mieszkałem cały czas w Pozku ale blachy też miałem z Pomorza skąd pochodzę
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 To na spocik założe lepiej ,,no name'' żeby mi sie nie dostało
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Te cwaniak !!! Ty masz te PZ ??? ja na szczęście mam PO i zapierdalam po mieście i muszę się użerać z PZetami i PMIkami i PSZtami szczególnie z tymi zamulającymi na lewym pasie to the best to była ironia
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 A co do CB.... to swego czasu Misiaków z nieoznaczonych wkurzałem... i tak nie wiedzą kto nadaje
Rekomendowane odpowiedzi