Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hehehe :polew: śmiechowo się zrobiło Śmiechowo to ty chyba jeszcze nie widziałeś :> oj no wiadomo finlandzkiej nie postawie tu
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hehehe :polew: śmiechowo się zrobiło Śmiechowo to ty chyba jeszcze nie widziałeś :> oj no wiadomo finlandzkiej nie postawie tu To mrugasz czy zeza zapodajesz ??? :polew:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hehehe :polew: śmiechowo się zrobiło Śmiechowo to ty chyba jeszcze nie widziałeś :> oj no wiadomo finlandzkiej nie postawie tu a czemu nie
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co nie zmienia faktu że najwięcej takich delikwentów to właśnie PeZety :bicz3: :polew:
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :gwizdanie: ja to akurat po mieście poruszam się moim zdaniem sprawnie ..... z wiadomych przyczyn ..... ja jak lecę Talexem to również... niestety 78KM na dużo nie pozwala a i tak jestem zawsze 1. albo 2.
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co nie zmienia faktu że najwięcej takich delikwentów to właśnie PeZety :bicz3: :polew: :bicz3:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :gwizdanie: ja to akurat po mieście poruszam się moim zdaniem sprawnie ..... z wiadomych przyczyn ..... ja jak lecę Talexem to również... niestety 78KM na dużo nie pozwala a i tak jestem zawsze 1. albo 2. ja na światłach zawsze 1wszy :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 najlepsi kierowcy w WLKP niestety Nikuś maja PZ bo Wam się języki zabrązowią
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hehehe :polew: śmiechowo się zrobiło Śmiechowo to ty chyba jeszcze nie widziałeś :> oj no wiadomo finlandzkiej nie postawie tu a czemu nie czekajta coś poszukałem .... coś zielonego ;D i tak dobrze że nie niebieskie
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :gwizdanie: Azunia przez Ciebie spać mi się nie chce ...bo czekoladokawe wypiłem o 19 godz :polew:
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co nie zmienia faktu że najwięcej takich delikwentów to właśnie PeZety :bicz3: :polew: :bicz3: :polew:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 najlepsi kierowcy w WLKP niestety Nikuś maja PZ bo Wam się języki zabrązowią chyba od nutelli
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :gwizdanie: ja to akurat po mieście poruszam się moim zdaniem sprawnie ..... z wiadomych przyczyn ..... ja jak lecę Talexem to również... niestety 78KM na dużo nie pozwala a i tak jestem zawsze 1. albo 2. ja na światłach zawsze 1wszy :gwizdanie: ja ze świateł zawsze pierwszy... choć stoję jako 2. 3. 5.... różnie ale przed przejściem jeszcze ze trzech w.yjebie
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :gwizdanie: Azunia przez Ciebie spać mi się nie chce ...bo czekoladokawe wypiłem o 19 godz :polew: ja Ci źle to nie pij
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :gwizdanie: ja to akurat po mieście poruszam się moim zdaniem sprawnie ..... z wiadomych przyczyn ..... ja jak lecę Talexem to również... niestety 78KM na dużo nie pozwala a i tak jestem zawsze 1. albo 2. ja na światłach zawsze 1wszy :gwizdanie: ja ze świateł zawsze pierwszy... choć stoję jako 2. 3. 5.... różnie no o to mi chodziło młokosie
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :gwizdanie: Azunia przez Ciebie spać mi się nie chce ...bo czekoladokawe wypiłem o 19 godz :polew: oj czekoladowe pierwsza klasa
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :gwizdanie: Azunia przez Ciebie spać mi się nie chce ...bo czekoladokawe wypiłem o 19 godz :polew: ja Ci źle to nie pij bardzo dobrze mi :kox: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:11_________________________________________________trzymaj się Drosdek
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki drosdek mi to juz wisi bo i tak mnie spalą na spocie
Rekomendowane odpowiedzi