malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć Zapodaj
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: piję sobie kawę i się z Was nabijam że się chcecie prać po duupach ale ważne że kończy się zawsze ugodą ... powoli jednak chce mi się spać ... ale jeszcze z Wami posiedzę ...., Azunia
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć na moje to jest tak......,,niema to jak po kawie i dobrej zabawie kloca sobie postawić i życie rozbawić''
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: piję sobie kawę i się z Was nabijam że się chcecie prać po duupach ale ważne że kończy się zawsze ugodą ... powoli jednak chce mi się spać ... ale jeszcze z Wami posiedzę ...., Azunia BRAWO MADASSS :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć na moje to jest tak......,,niema to jak po kawie i dobrej zabawie kloca sobie postawić i życie rozbawić'' przeginasz! ;P
malutka:) Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: piję sobie kawę i się z Was nabijam że się chcecie prać po duupach ale ważne że kończy się zawsze ugodą ... powoli jednak chce mi się spać ... ale jeszcze z Wami posiedzę ...., Azunia :oklaski: :oklaski: :oklaski:
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja ze świateł zawsze pierwszy chyba od końca :polew: kolego... był taki okres gdzie latałem po całej WLKP Skodą Fabia 1.4 TDI 3 cylindry 68KM i na 2000km tygodniowo byłem wyprzedzany 4 razy a średnia prędkość z tygodnia to 60km/h nie musisz wierzyć... Ehhh nie ma to jak służbowe auto... :polew: :polew: też masz służbówkę? [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:27_________________________________________________ :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć na moje to jest tak......,,niema to jak po kawie i dobrej zabawie kloca sobie postawić i życie rozbawić'' buahahahahaha :polew: :polew: dobre
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: piję sobie kawę i się z Was nabijam że się chcecie prać po duupach ale ważne że kończy się zawsze ugodą ... powoli jednak chce mi się spać ... ale jeszcze z Wami posiedzę ...., Azunia BRAWO MADASSS :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć na moje to jest tak......,,niema to jak po kawie i dobrej zabawie kloca sobie postawić i życie rozbawić'' przeginasz! ;P no fakt z lekka przegięte....ale dopiero poczatki w tłumaczeniu.....;/
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :polew: :polew: Madas, Ty to stary wyjadacz jesteś więc łatwo Ci idą moje historyjki
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć na moje to jest tak......,,niema to jak po kawie i dobrej zabawie kloca sobie postawić i życie rozbawić'' :decayed:
Gość SuNDaY Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 też masz służbówkę? Źle by się działo na mieście jakbym miał :polew:
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobry wszystkim ja dostałem służbówkę - do roboty teraz mam lecieć golfem 3 90 tdi avant (kombi czy inny karawan )
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :polew: :polew: Madas, Ty to stary wyjadacz jesteś więc łatwo Ci idą moje historyjki no ja w czułem sie w swoją role....było mi łatwiej przetłumaczyc... oczywiście bez urazy Aunia... ;(
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :polew: :polew: Madas, Ty to stary wyjadacz jesteś więc łatwo Ci idą moje historyjki dzięki jak trafiam to się cieszę .... i fajnie że coś tu się tak fajnego dzieję jak dzisiaj i w sumie ostatnie dni .... :good:
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Rako nie bój żaby... Azunia zawsze tylko straszy
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobry wszystkim no cześć cześć zauważyliśmy Cię jakby co
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 też masz służbówkę? Źle by się działo na mieście jakbym miał :polew: czemu ....
Rekomendowane odpowiedzi