Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 :hi: Witka PANY cześć Malutka Cześć koleżance a koledze to już nie... :gwizdanie: Przepraszam PSZ rozumiem że nie tyczy sie to rejestracji tylko,, Pana Szanownego"
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 :hi: Witka PANY cześć Malutka Cześć koleżance a koledze to już nie... :gwizdanie: Przepraszam PSZ rozumiem że nie tyczy sie to rejestracji tylko,, Pana Szanownego" Co tam w Szamotułach Panie Szanowny??
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A nudy.... Aga a Ty kiedy masz zamiar w szamo zawitać ??
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A nudy.... Aga a Ty kiedy masz zamiar w szamo zawitać ?? Często bywam-w piątek byłam na imprezie na ten przykład :>
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A nudy.... Aga a Ty kiedy masz zamiar w szamo zawitać ?? Często bywam-w piątek byłam na imprezie na ten przykład :> Ooo a gdzie imprezowałas ?? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 12:29_________________________________________________Jak będziesz to daj znać może jakaś kawka
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A nudy.... Aga a Ty kiedy masz zamiar w szamo zawitać ?? Często bywam-w piątek byłam na imprezie na ten przykład :> Ooo a gdzie imprezowałas ?? W Rycerskiej-Związki Policyjne imprezowały
Azunia Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak będziesz to daj znać może jakaś kawka :cool1 Rako, podrywaczu
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A nudy.... Aga a Ty kiedy masz zamiar w szamo zawitać ?? Często bywam-w piątek byłam na imprezie na ten przykład :> Ooo a gdzie imprezowałas ?? W Rycerskiej-Związki Policyjne imprezowały Oooo a co ty masz wspólnego z policją ?? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 12:32_________________________________________________ Jak będziesz to daj znać może jakaś kawka :cool1 Rako, podrywaczu jaki tam ze mnie podrywacz
Azunia Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A nudy.... Aga a Ty kiedy masz zamiar w szamo zawitać ?? Często bywam-w piątek byłam na imprezie na ten przykład :> Ooo a gdzie imprezowałas ?? W Rycerskiej-Związki Policyjne imprezowały Oooo a co ty masz wspólnego z policją ?? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 12:32_________________________________________________ Jak będziesz to daj znać może jakaś kawka :cool1 Rako, podrywaczu jaki tam ze mnie podrywacz No właśnie widzę :gwizdanie:
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Z Policją?? -kolegów mam :> aha no to kawa tym bardziej konieczna :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Z Policją?? -kolegów mam :> aha no to kawa tym bardziej konieczna :gwizdanie: Auto masz oznakowane ?? To poznam jak pojade do pracy
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Z Policją?? -kolegów mam :> aha no to kawa tym bardziej konieczna :gwizdanie: Auto masz oznakowane ?? To poznam jak pojade do pracy czarne szybki i na ramce od rejestracji pseudonim.....
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ach tak a Ty w szamo pracujesz?? Tak-narazie dorywczo-na stałe ewentel od lata
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No nic ja uciekam Panie Panowie Do potem :>
Rekomendowane odpowiedzi