drosdek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 zdrastwuj rebjata Maciej Ty sam wgrywałeś sobie pełen komputer w aucie ??
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 zdrastwuj rebjata Maciej Ty sam wgrywałeś sobie pełen komputer w aucie ?? sam robiłem,tam sie nic nie wgrywa, trzeba tylko manetkę założyć do obsługi kompa i VAG-iem zmienić kodowanie żeby auto te manetke widziało i to wszycho aaa i czujnik w zbiorniczku sprysków założyć :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 dziękówa mam nadzieje, że nie za szybko się cieszę
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 dziękówa mam nadzieje, że nie za szybko się cieszę najwyżej wjeb dostaniesz od M na spocie
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 możemy zrobić mały sparing ale zanim M dojedzie na spota, to ja osiwieje
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 dziękówa mam nadzieje, że nie za szybko się cieszę jak sprzeda dizla , to będzie szybszy i pewniejszy , niejednego mlokosa zaskoczy
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 dziękówa mam nadzieje, że nie za szybko się cieszę jak sprzeda dizla , to będzie szybszy i pewniejszy , niejednego mlokosa zaskoczy nie pij już dziś
Rako Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wszystkim Bry PSZ i całej resszcie Co tam malutka jak dzionek mija ???
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 właśnie skończyłem pracować... wjebali mi tyle na głowę że przez miesiąc nie usiądę... spadam na chatę - do później
Rako Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 właśnie skończyłem pracować... wjebali mi tyle na głowę że przez miesiąc nie usiądę... spadam na chatę - do później no narazinko
malutka:) Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wszystkim Bry PSZ i całej resszcie Co tam malutka jak dzionek mija ??? Dzięki -auto zrobione na zawołanie i wcale niedrogo ! :>
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dzięki -auto zrobione na zawołanie i wcale niedrogo ! :> a co sie stało
Rako Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wszystkim Bry PSZ i całej resszcie Co tam malutka jak dzionek mija ??? Dzięki -auto zrobione na zawołanie i wcale niedrogo ! :> Ano widzisz....Fan słuchaj mam pytanko.....zakupiłem manetke....chce zrobic pelnego fisa. Ale niechce kupywac czujnika za duzo bawienia.....idzie to jakoś obejść??
malutka:) Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dzięki -auto zrobione na zawołanie i wcale niedrogo ! :> a co sie stało Sie masz Padł mi wentylator i miałam delikatnie mówiąc troszke mroźno
Rekomendowane odpowiedzi