nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 co tu się dzieje?! Ive ma chyba jakieś braki i wszystko kojarzy z marszczeniem freda
Madas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się uśmiałem z tych pompek i w ogóle tu jaja są jakieś :polew:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się uśmiałem z tych pompek i w ogóle tu jaja są jakieś :polew: a co takiego śmiesznego z tymi pompkami?
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Madas nie kumaty to go wszystko cieszy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się uśmiałem z tych pompek i w ogóle tu jaja są jakieś :polew: a co takiego śmiesznego z tymi pompkami? no nic ale samo zaznaczenie Ivego było mocne [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:32_________________________________________________ Madas nie kumaty to go wszystko cieszy :gwizdanie: Ty stań przed lustrem to ockniesz się o kim napisałeś :polew:
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 co tu się dzieje?! Ive ma chyba jakieś braki i wszystko kojarzy z marszczeniem freda żadnych braków nie mam , poszła szydera i tyle , co Ty dziewica jesteś czy co , że nie kumasz więcej laby Szoszonie :kox:
Rako Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Madbar może się pojawił?? Doszła dzisiaj do mnie ta manetka pisze na priv coś nieodpisuje....niewiem czy sie podejmie tego fisa...
Madas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Cześć Koledzy i Koleżanki cześc kolego [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:48_________________________________________________ Madbar może się pojawił?? Doszła dzisiaj do mnie ta manetka pisze na priv coś nieodpisuje....niewiem czy sie podejmie tego fisa... pewnie ma dużo pracy
Rako Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 A co do roboty to lipa.....umowa o dzieło w tym od 7:00 do 19:00 w robocie od pn do nd Ale już nagraną mam robote w bolsie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 u mnie szukają na 2 miesiące jakiegoś kumatego studenta na umowę zlecenie...
Rako Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 u mnie szukają na 2 miesiące jakiegoś kumatego studenta na umowę zlecenie... heh ja nie student
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 u mnie szukają na 2 miesiące jakiegoś kumatego studenta na umowę zlecenie... heh ja nie student to nie jest warunek konieczny
Madas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 u mnie szukają na 2 miesiące jakiegoś kumatego studenta na umowę zlecenie... pewnie za frytki i nikt nie chce przychodzić do pracy .... i nie dziwię się im
Rekomendowane odpowiedzi