Rako Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 i co tak nagle wszyscy czytają a nikt nic nie pisze? ja gasiłem światło w pokoju ja gaszę w lodówce i k.urwa co otworze to znowu świeci... to nieotwieraj wogóle
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 i co tak nagle wszyscy czytają a nikt nic nie pisze? ja gasiłem światło w pokoju ja gaszę w lodówce i k.urwa co otworze to znowu świeci... to nieotwieraj wogóle :doh1: a jak żarcie wyciągnę?
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 [ a może kuredu jak te Twoje B8 tylko 120 ciągnie to się zamienisz... ja tam szybciej nie muszę jeździć a moja B6 idzie szybciej ale ja miałem na myśli 120km/h na 2 biegu
Rako Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 i co tak nagle wszyscy czytają a nikt nic nie pisze? ja gasiłem światło w pokoju ja gaszę w lodówce i k.urwa co otworze to znowu świeci... to nieotwieraj wogóle :doh1: a jak żarcie wyciągnę? ale to juz jest drugi problem.... [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 21:29_________________________________________________Nike....Madas by zaproponował Ci ledy wkręcić
drosdek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 i co tak nagle wszyscy czytają a nikt nic nie pisze? ja gasiłem światło w pokoju ja gaszę w lodówce i k.urwa co otworze to znowu świeci... to nieotwieraj wogóle :doh1: a jak żarcie wyciągnę? wchodź przez bagażnik [ a może kuredu jak te Twoje B8 tylko 120 ciągnie to się zamienisz... ja tam szybciej nie muszę jeździć a moja B6 idzie szybciej ale ja miałem na myśli 120km/h na 2 biegu to zmienia postać rzeczy :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Nike....Madas by zaproponował Ci ledy wkręcić będą się same gasić? wchodź przez bagażnik do lodówki?
drosdek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Nike....Madas by zaproponował Ci ledy wkręcić będą się same gasić? wchodź przez bagażnik do lodówki? spróbuj.... wówczas może światło się nie zaświeci jak zaświeca się przy otwieraniu przedniej klapy
variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 z tego co widziałem to auto Kuredu zapitala jak głupie ale z S4 niestety dostanie baciory, chociaż wiem, że nie odpusci do ostatniej kropli beny w baku, nie ma jak waleczne skorpiony
Rako Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Nike....Madas by zaproponował Ci ledy wkręcić będą się same gasić? wchodź przez bagażnik do lodówki? nie chodzi o to ....zaoszczędzisz na prądzie to juz jakis plus
drosdek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Nike....Madas by zaproponował Ci ledy wkręcić będą się same gasić? wchodź przez bagażnik do lodówki? nie chodzi o to ....zaoszczędzisz na prądzie to juz jakis plus tylko pamiętaj nie zakładaj energooszczędnej bo Madas testuje i mówi, że to nic nie daje dobra do jutra towarzysze... idę do wyra
Rako Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Nike....Madas by zaproponował Ci ledy wkręcić będą się same gasić? wchodź przez bagażnik do lodówki? nie chodzi o to ....zaoszczędzisz na prądzie to juz jakis plus tylko pamiętaj nie zakładaj energooszczędnej bo Madas testuje i mówi, że to nic nie daje dobra do jutra towarzysze... idę do wyra no narazie [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 21:39_________________________________________________Ja tez uciekam:) Do juterka
Madas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ledy są fajne ale w chacie jeszcze nie czas na nie
Madbar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja oglądam MJM A jak przegapisz odcinek to tragedia....?
Madas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 za drogie są trochę [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 21:41_________________________________________________ ja oglądam MJM A jak przegapisz odcinek to tragedia....? może być cięzko
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 z tego co widziałem to auto Kuredu zapitala jak głupie ale z S4 niestety dostanie baciory, chociaż wiem, że nie odpusci do ostatniej kropli beny w baku, nie ma jak waleczne skorpiony a mi się wydaje że pójdą w miarę równo... możliwe że esa porobi go tyle co On Malika na zlocie...
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 hello ziomy :yeah: :yeah: właśnie przed chwilą skończyłem seans na kompie[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:06_________________________________________________Działo się tu coś od rana bo troszki zajęty byłem
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 coś oglądał ciekawego?[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:07_________________________________________________to też spadam...
Rekomendowane odpowiedzi