variocustoms Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Emperorek musimy się zgadać w wiadomej sprawie
drosdek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 pewnie jacyś posiadacze audi a4 po czym to wnosisz ??
wicek2.8 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dzięki chłopaki za spota Bartek dzięki za prześwietlenie niuni
Rako Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Hejo !!! Było miło ale się skończyło Dzięks za spocik
drosdek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Hejo !!! Było miło ale się skończyło Dzięks za spocik a gdzie ta kawa była co ?
wicek2.8 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Hejo !!! Było miło ale się skończyło Dzięks za spocik wszystko co dobre sie kończy
Rako Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Hejo !!! Było miło ale się skończyło Dzięks za spocik a gdzie ta kawa była co ? drosdek a gdzie ty wogole byles bo ja cie tam nie kojazył :>
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Hejo !!! Było miło ale się skończyło Dzięks za spocik a gdzie ta kawa była co ? drosdek a gdzie ty wogole byles bo ja cie tam nie kojazył :> puchara szamał z nami do góry. -to dla mnie, -nie -tak dla mnie tekst miesiąca
Vito_ Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja zmarzłem na torze i dostałem dreszczy w domu i nie dotarłem, na następny pewnie wpadnę Vito i jak tam po slalomie? Po slalomie elegancko, tak upalałem, że aż wspomaganie odmówiło współpracy w połowie, ale i tak upalałem dalej Oponki na rantach dostały "dziwne" granulki ciekawe od czego :gwizdanie: Ale miałeś racje tam najwięcej frajdy było, więc ponad 40km natrzaskałem między tymi pachołkami. Jeździła taka miła pani Sceniciem nowym ale jej sie sprzeglo zaczeło kończyć, to użyczyłem jej miejsca pasażera, ale po jednej przejażdżce stwierdziła, że jej niedobrze i chyba sobie postoi troche z boku... ciekawe dlaczego A starałem się być miły może nie spodobał jej się drift na suchym z dymiącymi laczkami z tyłu na ostatnim pachołku ps. aha dzięki wszystkim za spota, sorki, że tak krótko tym razem ale czas naglił...
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 drosdek e majl poszedł, tylko zaanim na forum wrzucisz to musisz to przekonwertowawać żeby bardziej czytelne było, dzięki za spota pany i do zobaczyska za 6 tyg.
drosdek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Hejo !!! Było miło ale się skończyło Dzięks za spocik a gdzie ta kawa była co ? drosdek a gdzie ty wogole byles bo ja cie tam nie kojazył :> puchara szamał z nami do góry. -to dla mnie, -nie -tak dla mnie tekst miesiąca no nie smiej sie nie ;( kelnerka mnie zaskoczyla bo myslalem ze z prawej podejdzie :polew: rako - ten kto Cie na poczatku szukal i o szyby pytal - to ja Fan dzieki za loga, obrobie go i wkleje... I tam nie ladaj za duzo w Szwecji abys byl za te 6 tyg
Rako Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 no napoczątku mały spontan jak czekałem na kogos....patrze beje, civic kurw...o co loto [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:14_________________________________________________ Hejo !!! Było miło ale się skończyło Dzięks za spocik a gdzie ta kawa była co ? drosdek a gdzie ty wogole byles bo ja cie tam nie kojazył :> puchara szamał z nami do góry. -to dla mnie, -nie -tak dla mnie tekst miesiąca no nie smiej sie nie ;( kelnerka mnie zaskoczyla bo myslalem ze z prawej podejdzie :polew: rako - ten kto Cie na poczatku szukal i o szyby pytal - to ja Fan dzieki za loga, obrobie go i wkleje... I tam nie ladaj za duzo w Szwecji abys byl za te 6 tyg aaa chyba kojaze ciężko było wiare ogarnąc na początku ale spoko z czasem obczaje temat
fantastic Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Podziękować mobile za spota Było już dziś troszkę tego i było na co popatrzeć Tylko co to była za ekipa, która przyjechała na samym końcu? :gwizdanie: PEPIN mówił że to chłopy z klubu style poznań czy cos takiego ale nie mogę ich stronki nigdzie znaleść[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:16_________________________________________________ ciężko było wiare ogarnąc na początku ale spoko z czasem obczaje temat nie przejmuj sie na początku też tak miałem, na następny spot wszyscy z identyfikatorami :gwizdanie:
Rako Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ale drosdek jednak PSZ było Widziałeś słowny jestem hehe
drosdek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ale drosdek jednak PSZ było Widziałeś słowny jestem hehe widziałem i już chciałem przez CB zj**... joke trzeba by jeszcze wrócić do koszulek grupy wielkopolskiej - było tyle wiary, że dla każdego by była
Rako Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Madas ma chyba projekt u siebie na kompie....coś wspominał
drosdek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Madas ma chyba projekt u siebie na kompie....coś wspominał no ja naliczyłem 22 auta dziś a jeszcze wszystkich nie było co byli ostatnio, wiec jesli kazdy by sie zdeklarowal to by bylo z 25 sztuk
Rako Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Madas ma chyba projekt u siebie na kompie....coś wspominał no ja naliczyłem 22 auta dziś a jeszcze wszystkich nie było co byli ostatnio, wiec jesli kazdy by sie zdeklarowal to by bylo z 25 sztuk ja juz mówiłem że się pisze i napewno 2 szt. bym łyknął jak co
karolowoj Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Co? 22 auta na spocie? Nie wierzę muszę przyjechać następnym razem bo normalnie niewiarygodne
Rekomendowane odpowiedzi