Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha i co, zmieściłeś tą ilość zer tam w linijce? :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba zapodam z 2 gr i wyślę dodając do tego jakiś liścik :evil:

Opublikowano

kluczyki wsadzę do auta .... a co niech mają :decayed: :decayed:

Opublikowano

witam :hi:

:hi: Lexus skasowany :wallbash: Iveco Daily na światłach wjechało mi w d*pę 60 km/h :wallbash:

o quwa :shocked: widze ze zdrowo Ci walnął :kwasny: dobrze że Ty wyszedłeś z tego cało...

jeśli chodzi o części/koszty to napewno nie będzie tanio chyba że uda Ci sie znaleźć gdzies jakiegos dawce...

Opublikowano

cześć Przemo :hi: jak tam życie płynie .... na spocie byłeś w niedzielę ?

Opublikowano

a płynie pod znakiem błota i chlapy, masakra :kwasny: do tego jeszcze zderzak od eski rozwaliłem, został na krawężniku :disgust: na spocie byłem :naughty: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:42_________________________________________________siema wicek :hi:

co tam :naughty:

Opublikowano

a płynie pod znakiem błota i chlapy, masakra :kwasny: do tego jeszcze zderzak od eski rozwaliłem, został na krawężniku :disgust: na spocie byłem :naughty: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:42_________________________________________________siema wicek :hi:

co tam :naughty:

:hi: a no siema chłopaki

[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:52_________________________________________________

:hi: Lexus skasowany :wallbash: Iveco Daily na światłach wjechało mi w d*pę 60 km/h :wallbash:

kur... szkoda lexa [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:54_________________________________________________przemko zderzak założony :mysli:

Opublikowano

trzeba go jeszcze pomalowac bo jest w czarnym kolorze...lakiernik dopiero za dwa tygodnie :wallbash:

Opublikowano

trzeba go jeszcze pomalowac bo jest w czarnym kolorze...lakiernik dopiero za dwa tygodnie :wallbash:

ja moge go pomalowac :good::polew:

Opublikowano

Cześć chłopaki :good::bry:

Opublikowano

Cześć chłopaki :good::bry:

Yo :decayed:

Opublikowano

słuchajcie....szukam pewnej czesci ale niewiem jak fachowo sie nazywa....a mianowicie rozchodzi sie o nadkola przednie jak jest osłona to do osłony dołączone na końcach są takie gumy/mini chlapacze czy jak to zwał...wiecie o co mi chodzi??

Opublikowano

słuchajcie....szukam pewnej czesci ale niewiem jak fachowo sie nazywa....a mianowicie rozchodzi sie o nadkola przednie jak jest osłona to do osłony dołączone na końcach są takie gumy/mini chlapacze czy jak to zwał...wiecie o co mi chodzi??

:mysli: ja nie pomoge nie jestem w temacie

Opublikowano

kurde jak się kończy nadkole przednie to na przodzie przy zderzaku....taka jakby guma ochronna jest montowana osobno z nadkolem.

Szukam na alledrogo ale niewiem jak sie fachowo nazywa i mam problem.... :mysli:

Opublikowano

kurde jak się kończy nadkole przednie to na przodzie przy zderzaku....taka jakby guma ochronna jest montowana osobno z nadkolem.

Szukam na alledrogo ale niewiem jak sie fachowo nazywa i mam problem.... :mysli:

zapytaj przemka on w tym siedzi to może pomorze :mysli:

Opublikowano

masz gadu do niego??
Opublikowano

masz gadu do niego??

3980424

Opublikowano

Fan a może ty wiesz jak to sie nazywa jakoś dokładniej ??

Opublikowano

ja wiem o co Ci chodzi ale nie wiem jak fachowo to się nazywa .....