Madas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 to i ja z Wami :polew: [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:09_________________________________________________ śmiejcie sie z kolegi smiejcie... a to z Ciebie
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 śmiejcie sie z kolegi smiejcie... no z kogoś trzeba
Szula298 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 śmiejcie sie z kolegi smiejcie... no z kogoś trzeba :buhaha: :buhaha: Rako ja cie nawet nie widziałem lol A malutka nie gryzie piłem przy niej kawę zjadłem deser i nie pogryzła i nie krzyczała a ty uciekłeś.... :polew: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :rolleyes:
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 to i ja z Wami :polew: [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:09_________________________________________________ śmiejcie sie z kolegi smiejcie... a to z Ciebie hehe
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 śmiejcie sie z kolegi smiejcie... no z kogoś trzeba :buhaha: :buhaha: Rako ja cie nawet nie widziałem lol A malutka nie gryzie piłem przy niej kawe zjadłęm deser i nie pogryzła i nie krzyczała a ty uciekłeś.... :polew: :polew: :polew: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 śmiejcie sie z kolegi smiejcie... no z kogoś trzeba :buhaha: :buhaha: Rako ja cie nawet nie widziałem lol A malutka nie gryzie piłem przy niej kawę zjadłem deser i nie pogryzła i nie krzyczała a ty uciekłeś.... :polew: :polew: :polew: nie zwialem....juz pisalem w czesniej czemu musialem w czesniej sie zwinąć. Nie moglem poprostu dluzej....
Szula298 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Cześć Dawno mnie nie było Rako wiem czytałem
Madas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Cześć Dawno mnie nie było oż w morde cześć :hi:
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 śmiejcie sie z kolegi smiejcie... no z kogoś trzeba :buhaha: :buhaha: Rako ja cie nawet nie widziałem lol A malutka nie gryzie piłem przy niej kawę zjadłem deser i nie pogryzła i nie krzyczała a ty uciekłeś.... :polew: :polew: :polew: nie zwialem....juz pisalem w czesniej czemu musialem w czesniej sie zwinąć. Nie moglem poprostu dluzej.... im więcej sie tłumaczysz tym bardziej winny jesteś :tongue4:
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jakie powitanie, dziękuję [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:15_________________________________________________oż w mordę cześć Madas
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Cześć Dawno mnie nie było Rako wiem czytałem no widzisz Nastepnym razem jade jak za pierwszym razem sam i mam przynajmniej spokojną głowe.
Szula298 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Malutka hehe teraz musi Ci jakąś kawe postawić i Big deser .... :gwizdanie:
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 człowieka czas ponaglał ale przyjechał o przywitać sie chociaz To też jest ważne no nie ?
Rekomendowane odpowiedzi