Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgubiłam się w internecie.... Tęskniliście za mną?! :gwizdanie: Co tam słychać moi Państwo? co sie działo podczas mojej nieobecności
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Malutka hehe teraz musi Ci jakąś kawe postawić i Big deser .... :gwizdanie: o tak !!!!! świadków poprosze o potwierdzenie
Szula298 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 człowieka czas ponaglał ale przyjechał o przywitać sie chociaz To też jest ważne no nie ? Tak
Szula298 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Malutka hehe teraz musi Ci jakąś kawe postawić i Big deser .... :gwizdanie: o tak !!!!! świadków poprosze o potwierdzenie Potwierdzam .... Rako stawia ....
Madas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a gdzie Nikuś uciekł dzisiaj czy wczoraj? dzisiaj przed chwilą
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Malutka hehe teraz musi Ci jakąś kawe postawić i Big deser .... :gwizdanie: o tak !!!!! świadków poprosze o potwierdzenie Potwierdzam .... Rako stawia .... ale nie wszystkim chyba ...
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a gdzie Nikuś uciekł dzisiaj czy wczoraj? Pojawia sie i znika taki mister of america
nike21 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a gdzie Nikuś uciekł dzisiaj czy wczoraj? Pojawia sie i znika taki mister of america mówi się jak murzyn na pasach :polew:
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a gdzie Nikuś uciekł dzisiaj czy wczoraj? Pojawia sie i znika taki mister of america mówi się jak murzyn na pasach :polew: dobre !!!! :oklaski: :laghing2:
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ok, nie przeszkadzam już... śmieją sie ze mnie
Madas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ok, nie przeszkadzam już... śmieją sie ze mnie poważnie :polew:
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ok, nie przeszkadzam już... śmieją sie ze mnie poważnie :polew: hiehiehie
nike21 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ok, nie przeszkadzam już... śmieją sie ze mnie poważnie :polew: poważnie to wygląda mucha w ciąży
malutka:) Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ok, nie przeszkadzam już... śmieją sie ze mnie śmieją sie ?? ślepy widział !!! :polew: [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:26_________________________________________________ ok, nie przeszkadzam już... śmieją sie ze mnie poważnie :polew: poważnie to wygląda mucha w ciąży Nikuś zaprzestań już bo nie wytrzymam :polew:
Madas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ok, nie przeszkadzam już... śmieją sie ze mnie poważnie :polew: poważnie to wygląda mucha w ciąży :evil: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi