blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 mowia ze w niedziele ma byc psia pogoda a ja musze 800 km smigac lecisz do roboty ? czesc Macieju, tak wlasnie juz mi sie dore konczy
fantastic Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kryzys jest już od początku 2009, od 8 miesięcy śmigam pozyczonymi samochodami nie licząc podarowanego Lexa który jest skasowany nie chce mi się pracować w takiej atmosferze, fiuty powiedziały, że pokryją 2 dni wynajmu auta jak powinienem 5 dni w fabryce być VARIO kryzys sie kończy pomaluśku, giełda odbija :gwizdanie: obligacje przedsiębiorsw idą w góre aż miło, u nas sie ruszyło w robocie więc pójdzie dalej niedługo
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wiesz mam dzic bieganine ,jak cos obiecam staram sie wywiazac z tego . ale teraz chce miec chwile dla siebie a jeszcze mi d.... zawracaja wieczorem w domu wiec dostalem agresora i mam juz wszystko w d.... i moze sie juz teraz swiat zawalic [ tylko nie na laptopa bo nie bede mogl z Wami pisac :> ] i bde mial to w nosie mój agresor pewnie większy jest-możemy sobie ręki podać
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ostatnio widzany na 4188 szula[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:47_________________________________________________ wiesz mam dzic bieganine ,jak cos obiecam staram sie wywiazac z tego . ale teraz chce miec chwile dla siebie a jeszcze mi d.... zawracaja wieczorem w domu wiec dostalem agresora i mam juz wszystko w d.... i moze sie juz teraz swiat zawalic [ tylko nie na laptopa bo nie bede mogl z Wami pisac :> ] i bde mial to w nosie mój agresor pewnie większy jest-możemy sobie ręki podać A Pani Agnieszka co taka naładowana ?
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Macieju dzieki jeszcze raz za programik, jest rewela.narazie sie ucze ale robie postepy
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ostatnio widzany na 4188 szula[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:47_________________________________________________ wiesz mam dzic bieganine ,jak cos obiecam staram sie wywiazac z tego . ale teraz chce miec chwile dla siebie a jeszcze mi d.... zawracaja wieczorem w domu wiec dostalem agresora i mam juz wszystko w d.... i moze sie juz teraz swiat zawalic [ tylko nie na laptopa bo nie bede mogl z Wami pisac :> ] i bde mial to w nosie mój agresor pewnie większy jest-możemy sobie ręki podać A Pani Agnieszka co taka naładowana ? o kutwa !! co za grzeczność-jeszcze sie tu z tym nie spotkałam chyba :>
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wiesz mam dzic bieganine ,jak cos obiecam staram sie wywiazac z tego . ale teraz chce miec chwile dla siebie a jeszcze mi d.... zawracaja wieczorem w domu wiec dostalem agresora i mam juz wszystko w d.... i moze sie juz teraz swiat zawalic [ tylko nie na laptopa bo nie bede mogl z Wami pisac :> ] i bde mial to w nosie mój agresor pewnie większy jest-możemy sobie ręki podać malenstwo Ty zdenerwowana???
Pepin Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Drosdek .. zaraz uciekać @Rako gratuluję umycia auta @Vario - nie uciekłem - jestem ... idę po drinka
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 o kutwa !! co za grzeczność-jeszcze sie tu z tym nie spotkałam chyba :> to się przyzwyczaj bo ja już taki jestem
fantastic Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Macieju dzieki jeszcze raz za programik, jest rewela.narazie sie ucze ale robie postepy
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wiesz mam dzic bieganine ,jak cos obiecam staram sie wywiazac z tego . ale teraz chce miec chwile dla siebie a jeszcze mi d.... zawracaja wieczorem w domu wiec dostalem agresora i mam juz wszystko w d.... i moze sie juz teraz swiat zawalic [ tylko nie na laptopa bo nie bede mogl z Wami pisac :> ] i bde mial to w nosie mój agresor pewnie większy jest-możemy sobie ręki podać malenstwo Ty zdenerwowana??? zaznaczam nie przezemnie
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 wiesz mam dzic bieganine ,jak cos obiecam staram sie wywiazac z tego . ale teraz chce miec chwile dla siebie a jeszcze mi d.... zawracaja wieczorem w domu wiec dostalem agresora i mam juz wszystko w d.... i moze sie juz teraz swiat zawalic [ tylko nie na laptopa bo nie bede mogl z Wami pisac :> ] i bde mial to w nosie mój agresor pewnie większy jest-możemy sobie ręki podać malenstwo Ty zdenerwowana??? Rzadko mi sie takie coś zdarza ale jak już jest ..... to jak bomba z opóźnionym zapłonem
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Fan u mnie też się ruszyło tylko, firma kontynuuje głupie oszczędności, w 2 miechy zamówili 90% tego co w całym zeszłym roku, więc teoretycznie nadzieja jest, ale ile do knędzy mam ja być poszkodowany ? w UK śmigają BMW 6, Lexami i podobnymi
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Drosdek .. zaraz uciekać @Rako gratuluję umycia auta @Vario - nie uciekłem - jestem ... idę po drinka , a ja po browarka
fantastic Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to się przyzwyczaj bo ja już taki jestem drosdek ale se posłodziłeś
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Pepin idz idz... ja piję łyżkę więc możemy się stuknąć szklankami @malutka - ja tej oazy nie widziałem bo późno na spot przyjechałem ;( tylko teraz nie wybuchaj @Rako - to na pewno przez Ciebie @Vario - ale to angolicy i oni mogą... Ty jesteś robol
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Drosdek .. zaraz uciekać @Rako gratuluję umycia auta @Vario - nie uciekłem - jestem ... idę po drinka umycia auta?? a ostatnio było brudne??
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to się przyzwyczaj bo ja już taki jestem drosdek ale se posłodziłeś wiadomo tsza
Rekomendowane odpowiedzi