Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Pepin idz idz... ja piję łyżkę więc możemy się stuknąć szklankami @malutka - ja tej oazy nie widziałem bo późno na spot przyjechałem ;( tylko teraz nie wybuchaj @Rako - to na pewno przez Ciebie @Vario - ale to angolicy i oni mogą... Ty jesteś robol przezemnie ?? o co koman czekaj bo sie pogubilem
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Pepin idz idz... ja piję łyżkę więc możemy się stuknąć szklankami @malutka - ja tej oazy nie widziałem bo późno na spot przyjechałem ;( tylko teraz nie wybuchaj @Rako - to na pewno przez Ciebie @Vario - ale to angolicy i oni mogą... Ty jesteś robol Nie wybuchne-spoko a już na pewno nie przez Rako jeśli o to chodzi-nie jest w stanie do tego doprowadzić
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Pepin idz idz... ja piję łyżkę więc możemy się stuknąć szklankami @malutka - ja tej oazy nie widziałem bo późno na spot przyjechałem ;( tylko teraz nie wybuchaj @Rako - to na pewno przez Ciebie @Vario - ale to angolicy i oni mogą... Ty jesteś robol Nie wybuchne-spoko a już na pewno nie przez Rako jeśli o to chodzi-nie jest w stanie do tego doprowadzić widzisz docenia mnie
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 przezemnie ?? o co koman czekaj bo sie pogubilem no tak przez Ciebie za każdym razem się narażasz :polew: a to że się pogubiłeś to normalka :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:01_________________________________________________ Nie wybuchne-spoko a już na pewno nie przez Rako jeśli o to chodzi-nie jest w stanie do tego doprowadzić co za ulga myślałem, że się forum bo wybuchu rozleci
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Pepin idz idz... ja piję łyżkę więc możemy się stuknąć szklankami @malutka - ja tej oazy nie widziałem bo późno na spot przyjechałem ;( tylko teraz nie wybuchaj @Rako - to na pewno przez Ciebie @Vario - ale to angolicy i oni mogą... Ty jesteś robol Nie wybuchne-spoko a już na pewno nie przez Rako jeśli o to chodzi-nie jest w stanie do tego doprowadzić widzisz docenia mnie Już ja Cie docenie
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 widzisz docenia mnie Już ja Cie docenie tajemnicza wymiana zdań nie pisać kodem :gwizdanie:
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Pepin idz idz... ja piję łyżkę więc możemy się stuknąć szklankami @malutka - ja tej oazy nie widziałem bo późno na spot przyjechałem ;( tylko teraz nie wybuchaj @Rako - to na pewno przez Ciebie @Vario - ale to angolicy i oni mogą... Ty jesteś robol Nie wybuchne-spoko a już na pewno nie przez Rako jeśli o to chodzi-nie jest w stanie do tego doprowadzić widzisz docenia mnie Już ja Cie docenie no widzisz drosdek dopiero dostane pochwaly
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 widzisz docenia mnie Już ja Cie docenie tajemnicza wymiana zdań nie pisać kodem :gwizdanie: Miałam zaprzestać nabijania sie z niego ale nie da rady-chyba nie -sam sie o to prosi
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 widzisz docenia mnie Już ja Cie docenie tajemnicza wymiana zdań nie pisać kodem :gwizdanie: Miałam zaprzestać nabijania sie z niego ale nie da rady-chyba nie -sam sie o to prosi zgadnij kotku co mam w środku..... I też potrafie z szacunkiem
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ znów najlepsze mnie ominęło ;( no ale wiadomo, w końcu słuszną marką jeździ
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś?
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @drosdek do robola mi daleko, jestem ich prawą ręką tylko coś im się pomyliło i pewnie myślą, że czarna jest a nie biała
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 zgadnij kotku co mam w środku..... I też potrafie z szacunkiem kotku? do kobiety, której nie znasz dobrze? i to jest szacunek? ech musisz się młody uczyć Fan - nie pal więcej tego co palisz, bo zamiast w Szwecji to Ty w Afryce teraz siedzisz Wracaj do Europy
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @drosdek do robola mi daleko, jestem ich prawą ręką tylko coś im się pomyliło i pewnie myślą, że czarna jest a nie biała wiesz nie wiem jakie masz stanowisko i jaką rolę odgrywasz... miałem na myśli to, że oni po prostu nas inaczej traktują niż swoich choć my więcej roboty za nich odwalamy
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew:
Rekomendowane odpowiedzi