drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: odstrzeli ? :polew: Adaś
Pepin Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 @Pepin idz idz... ja piję łyżkę więc możemy się stuknąć szklankami .... żebym widział wcześniej .. a teraz nie będę latał jak wariat z mokrą głową ... po osiedlu
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi
Pepin Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ... @Rako gratuluję umycia auta ... umycia auta?? a ostatnio było brudne?? nie było .. ale musiałeś umyć żeby naklejkę nakleić ... czy się myle ?
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dezerter sie chowa do tych fikuśnych spodenek ze zlotu
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi a takie tam takie... męskie rozmowy
Rako Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ... @Rako gratuluję umycia auta ... umycia auta?? a ostatnio było brudne?? nie było .. ale musiałeś umyć żeby naklejkę nakleić ... czy się myle ? odtłuscilem tylko miejsce na klapie z tylu....a tak nie mylem bo jeszcze czyste
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dezerter sie chowa do tych fikuśnych spodenek ze zlotu
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: odstrzeli ? :polew: zaraz odstrzeli, poprostu odda strzal ostrzegawczy w potylice i problem z glowy a co z glowy to i z domu :polew:
Adas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dezerter sie chowa do tych fikuśnych spodenek ze zlotu chociaz jedna osoba sadzi ze to spodenki
malutka:) Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi a takie tam takie... męskie rozmowy no to sobie po męsku rozmawiajcie a ja sobie pójde
fantastic Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ... męskie rozmowy o życiu i śmierci a rano - zrobię jajecznicęęęę
Piechol Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no to sobie po męsku rozmawiajcie a ja sobie pójde czasami jest lepiej nie wiedzieć za dużo...
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 widzieliście to: Ben Stiller as an AVATAR Live 2010 Oscar Awards- Best Makeup @Pepin i uciekałeś mi na Niestachu jak mnie zobaczyłeś po swojej prawej
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 jakiego kuzwa dezertera bo my z Wojtasem flaszke chcielismy w niedziele z Toba wypic a ty nas olales,zwykly dezerter jestes
drosdek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ... męskie rozmowy o życiu i śmierci a rano - zrobię jajecznicęęęę z tego co paliłeś? :polew:
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Marcin ja widzialem , mowie Tobie takie ciasteczko ze ............ byłeś już u leśniczego, że taki odważny jesteś? bylem i powiedzial ze zrobi to w czynie spolecznym :polew: zaczynam sie gubić -wyjaśnijcie o co tu chodzi a takie tam takie... męskie rozmowy no to sobie po męsku rozmawiajcie a ja sobie pójde oj malenstwo nie nerwowo, bo zaczne sie obawiac [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:21_________________________________________________ ... męskie rozmowy o życiu i śmierci a rano - zrobię jajecznicęęęę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi