Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście?? - Spaghetti. :polew: oj Wojtek Wojtek no co co :gwizdanie: do dla Was, żonatych dla mnie też? wszyscy juz zonaci ja niewiem co to sie robi
Madas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście?? - Spaghetti. :polew: oj Wojtek Wojtek no co co :gwizdanie: do dla Was, żonatych aj masz rację i tą świętą
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Piechol, Azunia, Rako, arki, drosdek, Szula298, fantastic SIEMKA GRUPO WIELKOPOLSKA no siema siema słuchaj ty byłes na spocie teraz ??
drosdek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Piechol, Azunia, Rako, arki, drosdek, Szula298, fantastic SIEMKA GRUPO WIELKOPOLSKA powitać ale wszystkich nie wymieniłeś :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Piechol, Azunia, Rako, arki, drosdek, Szula298, fantastic SIEMKA GRUPO WIELKOPOLSKA joł
Azunia Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście?? - Spaghetti. :polew: oj Wojtek Wojtek no co co :gwizdanie: do dla Was, żonatych dla mnie też? jak jesteś żonata to proszę Cię bardzo nie, żonata nie, ale mężatka, i mam teściową przemek niestety ani teściowej ani teścia nie miał okazji poznać....
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście?? - Spaghetti. :polew: oj Wojtek Wojtek no co co :gwizdanie: do dla Was, żonatych dla mnie też? jak jesteś żonata to proszę Cię bardzo nie, żonata nie, ale mężatka, i mam teściową przemek niestety ani teściowej ani teścia nie miał okazji poznać.... a to czemu ?? [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 21:56_________________________________________________hehe a Fan chyba juz od 15 min czyta
Madas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siemandero Duluku widziałem gdzieś na dziale sugestie Fanego :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 nie, żonata nie, ale mężatka, i mam teściową przemek niestety ani teściowej ani teścia nie miał okazji poznać.... no to jak Ci się podobał kawał to był też dla Ciebie, jak nie to nie, ok?
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a to czemu ?? domyśl się... ano....raczej sie domyslilem
Azunia Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 nie, żonata nie, ale mężatka, i mam teściową przemek niestety ani teściowej ani teścia nie miał okazji poznać.... no to jak Ci się podobał kawał to był też dla Ciebie, jak nie to nie, ok? kawał fajny, hy hy hy
drosdek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Dajcie Fanowi spokój Szuka wejścia na wielkopolskę
Piechol Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Dance coś tam leci na TVN nooo... fajna lolitka była niedawno... gibkie ciałko miała
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Dajcie Fanowi spokój Szuka wejścia na wielkopolskę znowu pewnie czarne zioło zapalił
drosdek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Dance coś tam leci na TVN nooo... fajna lolitka była niedawno... gibkie ciałko miała już mi włączać TRWAM zboczuchy i się prostować
arki Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Cześć wszystkim :> Jako, że w mojej ukochanej skończyły się opony mam do Was zapytanie co polecacie jeśli chodzi o firmy. Analizuje od miesiąca co i jak, wiele jest na ten temat napisane, jednak każdy ma zawsze jakieś "ALE". Jakie są Wasze doświadczenia. Rozważałem między GoodYear F1 a Pirelli Roso, czytałem również, że Dunlop sport również są niczego sobie..... ogólnie masakra jeśli chodzi o wybór na coś muszę się zdecydować, pogoda robi się ładniutka, a tu aż strach wyjechać....
Madas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 ja śmigam na Dunlop Sport maxxx i jestem mega zadowolony
Rako Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Cześć wszystkim :> Jako, że w mojej ukochanej skończyły się opony mam do Was zapytanie co polecacie jeśli chodzi o firmy. Analizuje od miesiąca co i jak, wiele jest na ten temat napisane, jednak każdy ma zawsze jakieś "ALE". Jakie są Wasze doświadczenia. Rozważałem między GoodYear F1 a Pirelli Roso, czytałem również, że Dunlop sport również są niczego sobie..... ogólnie masakra jeśli chodzi o wybór na coś muszę się zdecydować, pogoda robi się ładniutka, a tu aż strach wyjechać.... ja bym strzelał w pirellki Nawiasem fajne alu
Rekomendowane odpowiedzi