wicek2.8 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 siema chłopaki sto lat gdzieś się podziewał ah na delegacji jestem nie miałem czasu zajrzec na spota w niedzielę zawitacie z Przemem ? :> oczywiscie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:01_________________________________________________jak tam rako na spocie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 I tak Panowie jak wieczoras mija ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 I tak Panowie jak wieczoras mija ?? :gwizdanie: powoli :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 znalazłem nowy serial dla Madaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 I tak Panowie jak wieczoras mija ?? :gwizdanie: normalnie wiadomości lecą a potem jakiś serial pewnie .... do tego robie papirki na jutro [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:08_________________________________________________ znalazłem nowy serial dla Madaska :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 fancio jestes jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no też troche lukam na wiadomosci....z lekka autka sie poczaskały tego dzionka... :gwizdanie: lakiernicy i blacharze zacierają ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Adam wypali coss z tymi koszulkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 siema chłopaki sto lat gdzieś się podziewał ah na delegacji jestem nie miałem czasu zajrzec na spota w niedzielę zawitacie z Przemem ? :> oczywiscie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:01_________________________________________________jak tam rako na spocie było a jak zwykle fajnie, szybciej musiałem sie niestety zwinąc ale teraz w niedziele zagoszcze na dłużej [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:15_________________________________________________ooo dzisiaj na HBO leci Pacyfik...oglądał ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 siema chłopaki sto lat gdzieś się podziewał ah na delegacji jestem nie miałem czasu zajrzec na spota w niedzielę zawitacie z Przemem ? :> oczywiscie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:01_________________________________________________jak tam rako na spocie było a jak zwykle fajnie, szybciej musiałem sie niestety zwinąc ale teraz w niedziele zagoszcze na dłużej no to fajnie, też bede w niedziele [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:20_________________________________________________ siema chłopaki sto lat gdzieś się podziewał ah na delegacji jestem nie miałem czasu zajrzec na spota w niedzielę zawitacie z Przemem ? :> oczywiscie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:01_________________________________________________jak tam rako na spocie było a jak zwykle fajnie, szybciej musiałem sie niestety zwinąc ale teraz w niedziele zagoszcze na dłużej [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:15_________________________________________________ooo dzisiaj na HBO leci Pacyfik...oglądał ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Michu gratuluje pierwszego miejsca na kazdej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 a co to sie stało że Iverson już nie widnieje jako autor?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 co tam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 nic to ja spadam, do zobaczenia w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 a co to sie stało że Iverson już nie widnieje jako autor?? wiosenne porzadki [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:29_________________________________________________ co tam ?? nic tam malenstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 nic to ja spadam, do zobaczenia w niedziele no narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 a co to sie stało że Iverson już nie widnieje jako autor?? wiosenne porzadki [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:29_________________________________________________ co tam ?? nic tam malenstwo nic powiadasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 a co to sie stało że Iverson już nie widnieje jako autor?? ostro podpadłem temu konusowi co się na czerwono wozi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 a co to sie stało że Iverson już nie widnieje jako autor?? PREZES go zdegradował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Michu gratuluje pierwszego miejsca na kazdej stronie nie ma czego gratulować co najwyżej jak nie będziecie mnie słuchać to wam wątek zamknę :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi