Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nikuś coś zmienił w podwieszeniu logo ma chyba lepsze proporcje nie no logo jest tak samo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 może dał jakoś inaczej wyrównanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nikuś coś zmienił w podwieszeniu logo ma chyba lepsze proporcje nie no logo jest tak samo .... mi się wydaje, że było bardziej rozciągnięta tak jak ma np. Rako w podpisie a jak nie to to chyba chciał po porostu zaznaczyć swoją obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nikuś coś zmienił w podwieszeniu logo ma chyba lepsze proporcje nie no logo jest tak samo .... mi się wydaje, że było bardziej rozciągnięta tak jak ma np. Rako w podpisie a jak nie to to chyba chciał po porostu zaznaczyć swoją obecność nie podoba ci sie moje logo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 może dał jakoś inaczej wyrównanie... d*pa JASIU !!!! dziury w całym szukacie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 i co tam słychac w wielkopolsce :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ Malutka aż tak nisko nie musisz kłaniac sie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 i co tam słychac w wielkopolsce :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ Malutka aż tak nisko nie musisz kłaniac sie :naughty: niżej sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 nie podoba ci sie moje logo?? bardziej mi się podoba moje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 nie podoba ci sie moje logo?? bardziej mi się podoba moje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 i co tam słychac w wielkopolsce :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ Malutka aż tak nisko nie musisz kłaniac sie :naughty: niżej sie nie da no ba :kox:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:24_________________________________________________ciekawe gdzie reszta ekipy :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 i co tam słychac w wielkopolsce :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ Malutka aż tak nisko nie musisz kłaniac sie :naughty: niżej sie nie da no ba :kox:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:24_________________________________________________ciekawe gdzie reszta ekipy :mysli: godzina seriali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 może dał jakoś inaczej wyrównanie... pupa JASIU !!!! dziury w całym szukacie i tyle tego mi brakowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 i co tam słychac w wielkopolsce :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ Malutka aż tak nisko nie musisz kłaniac sie :naughty: niżej sie nie da no ba :kox:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:24_________________________________________________ciekawe gdzie reszta ekipy :mysli: BARWY SZCZĘŚCIA oglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 czesc Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 i co tam słychac w wielkopolsce :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ Malutka aż tak nisko nie musisz kłaniac sie :naughty: niżej sie nie da no ba :kox:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:24_________________________________________________ciekawe gdzie reszta ekipy :mysli: BARWY SZCZĘŚCIA oglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 może dał jakoś inaczej wyrównanie... pupa JASIU !!!! dziury w całym szukacie i tyle tego mi brakowalo troche inaczej napisałam... ale dobre i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 i co tam słychac w wielkopolsce :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ Malutka aż tak nisko nie musisz kłaniac sie :naughty: niżej sie nie da no ba :kox:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:24_________________________________________________ciekawe gdzie reszta ekipy :mysli: BARWY SZCZĘŚCIA oglądają no a zachwile pójdą w M jak miłłość pewnie romantycznie :naughty: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:27_________________________________________________ czesc Marcin dybry kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi