wentyl Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 spidalam pod prysznic i do wyrka. milego wieczoru wszystkim zycze narka kierownik
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja
wentyl Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja w kolejce do czego :cool1: :gwizdanie:
Rako Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 spidalam pod prysznic i do wyrka. milego wieczoru wszystkim zycze narazie
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja w tym wypadku to raczej nic ciekawego
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja w tym wypadku to raczej nic ciekawego no moja też nie
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 uciekam. do jutra , narta[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:46_________________________________________________ pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja w tym wypadku to raczej nic ciekawego no moja też nie chyba sie mylisz [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:47_________________________________________________ :>
wentyl Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 to uciekasz czy nie bo już sam nie wiem :naughty:
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 uciekam. do jutra , narta[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:46_________________________________________________ pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja w tym wypadku to raczej nic ciekawego no moja też nie chyba sie mylisz [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:47_________________________________________________ :> no ejjjjjj !!!!
Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Nikuś coś zmienił w podwieszeniu logo ma chyba lepsze proporcje nie no logo jest tak samo .... mi się wydaje, że było bardziej rozciągnięta tak jak ma np. Rako w podpisie a jak nie to to chyba chciał po porostu zaznaczyć swoją obecność wiem co zmienil - "godzina" dopisał w tytule watku
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Nikuś coś zmienił w podwieszeniu logo ma chyba lepsze proporcje nie no logo jest tak samo .... wiem co zmienil - "godzina" dopisał w tytule watku mi się wydaje, że było bardziej rozciągnięta tak jak ma np. Rako w podpisie a jak nie to to chyba chciał po porostu zaznaczyć swoją obecność :oklaski: za spostrzegawczość, rozwiązałeś zagadkę faraona [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:48_________________________________________________BTW naucz się cytować
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jakos nie moge zasnac, wiec wpadlem do Was
Piechol Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jakos nie moge zasnac, wiec wpadlem do Was przed 22 się nie da zasnąć, nie wiem jak bardzo byś był zmęczony
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 pewnie ze o Twojej lepiej , tu musze przyznac racje że niby o czyjej ?? jak napisalas o swojej czyli o Twojej to tez sie zgadzam a następna w kolejce bedzie Twoja w tym wypadku to raczej nic ciekawego no moja też nie alez iz owszem
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jakos nie moge zasnac, wiec wpadlem do Was wpadaj częściej [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 21:56_________________________________________________ jakos nie moge zasnac, wiec wpadlem do Was przed 22 się nie da zasnąć, nie wiem jak bardzo byś był zmęczony 22-ga to przecież środek dnia a wy spać chcecie o tej godzinie??
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 jakos nie moge zasnac, wiec wpadlem do Was przed 22 się nie da zasnąć, nie wiem jak bardzo byś był zmęczony Wojtas te pierwsze dni na wygnaniu sa ciezkie ,sam nie wiem co chce
Rekomendowane odpowiedzi